Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0356 08:49:03
EUR 36.4736 08:49:03
USD 35.1950 08:49:03
ALTIN ONS $2600.7000 08:49:03

Konu: Los grafiğidir ytd

[grafik d=354937_GR20241219lk7h3k.jpeg]
[/grafik]

Yorumlar (12)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

BendenBirTaneDahaYok ()

O hedefe ulaştı zaten.

Gümüşçü54 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşçü54 ()

Dur bekle az göstereyim sana grafiği. Onu güncelle tekrar paylaş. Flama şekliyle tabi.

BendenBirTaneDahaYok için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşçü54 ()

Yok yeni oluşan hani senin poyraza gösterdiğin buraya kadar inip tekrar üste dirence çıkar dediğin hat. O hat flama üst hattı idi oraya inmeden devam etti direnç geçti hedefe gitti 90 a.

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşçü54 ()

Flama direk boyu dip 84 tepe 87.6
Çıkış noktası 86.6 dan başla hedef 90 çok iyi çalıştı. Ana direncin hemen üstü olan yere attı. 89 düşen dirençti biliyorsun. Bak bakalım bu dalgadan sonra ne olur.

0BeğenmedimŞikayet

BendenBirTaneDahaYok ()

Haftalıktaki büyük olan değil mi ? Hedefi 108 civarı

Gümüşçü54 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşçü54 ()

Radyodaki 90 hedefli flamayı çizer misin? Hedefe ulaştı grafik. Tersi gümüş onsta oluşmuştu ihtimal vermedim takip ettiğim halde rasyo 89 takılır diye ama 90 yaptı direnç geçti iğneleme yaptı.

0BeğenmedimŞikayet

BendenBirTaneDahaYok ()

Nereden döneceğini bilmiyoruz :)

Aylık bolinger dip seviyesi 27 dolar dır. Orta bandın Altın a inmişse dip seviyeye gelme ihtimaline karşı ben almıyorum :)

Buradan dönüp 100 dolar da olsa bu benim için önemli değil :)

Poyraz__Yeli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Şimdi sarmasınlar madem 3 dolar çıkacak niye burdan almıyorsunuz diye :) tamam

0BeğenmedimŞikayet

BendenBirTaneDahaYok ()

Her ihtimali görüp ona göre temkinli olmak iyidir diye düşünüyorum :)

Paniğe gerek yok oraya gidecekse bile bak buradan 1-3 dolar arası yükseliş olacak yorumu çıkıyor :)

M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Haftalık hareketli destek konumuda daha kırılmadi.
. gostergeler .
günlük ve haftalık diplerde yakın . tek sıkıntı aylık gosterge tepede... Tabiki Los mantiklikdir.. emir güzel. her ihtimal mevcut .. ilerleyen günlerde belli olur. Şuan yazmak panik havası verebilir. ytd

1BeğenmedimŞikayet

BendenBirTaneDahaYok ()

@M_yıldız zaten bende şuan düşünmüyorum o ihtimali. Fakat

29.3 aşağısındaki aylık kapanışlar hareketli ortalamada sıkıntı olabilir havası veriyor.

Şuan için en dip beklediğim seviye OBO ihtimali olan 25.9 seviyesidir.

27 dolar a al emrim vardır :)

Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşçü54 ()

İşte tam o obo çizimini takip ediyordum noktamda 29.22 idi. Zikzak dedim ya sana. Zikzak dibi 29.2 dedim sana oraya kadar alan vardı. Burası tam alım yeriydi bence dostum. Bu hat megafon üst hattı ile aynı hattır. Los bunu 29.59 diye yazmıştı bende sana bende 29.2 burası dermiştim dün. Bana göre obo yok orada ben düşen kama olarak bakıyorum oraya. Yani yeni tepe düşen dediğim yer. 32.3 ten aşağıya devam eden hat ile alttaki hat arası düşen kama şeklidir bana göre. Benim takip ona göre şu an.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum