Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0374 00:05:02
EUR 36.3715 00:05:02
USD 35.0361 00:05:02
ALTIN ONS $2593.7550 00:05:02

Konu: Los un grafiğidir

Yorumlar (11)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşçü54 ()

Kalıcılık önemli ilk tepki iyi geldi ama tutunması lazım yoksa işe yaramaz.

Zau için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşçü54 ()

Sıkı takip ettiğim hatlardır dedim ya 2 nokta takibimde gümüş onsta ya burası yada 29.2 ye kadar yani 29 diplerine kadar olan alan diyelim oradaki dipte megafon üst hattı temas noktasıdır bu 2 noktadan birisi çalışacaktır önceliğimiz şimdilik burası dostum ancak diğerine inerse ivme kaybı olacaktır buradan dönmesi lazım

Poyraz__Yeli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Daha tam sayılmaz dostum ortalık bi durulsun tamam

Gümüşçü54 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Zau ()

yükseliyor yavaştann

1BeğenmedimŞikayet

Gümüşçü54 ()

@Zau üst grafiğe bak üste çıkan yeşil hatta temas etti 29.85 ile oradan aldığı tepki ile üste attı eğer devamında tutunmayı başarırsa buradan döner biraz üste devam eder.

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşçü54 ()

29.85 buradaki yeşil hattır ve tam temas sağlanmıştır. Görsel örnek olarak hem burası hemde strongwolf kardeşimin çizimine bakabilirsiniz. Anlık 29.85 te temas sağladı burasıda gerilerden gelen tepe noktası ile çakışıyor. İyi tepki aldı sonrasını izlemek lazım.

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşçü54 ()

Aynen dostum beklenti aynı sadece yeşil hat ve bir alt kademe olan yerden başka takibim yok şu an. Daha altı günlük grafik rsi dip çalışması yaparsa mümkün olur. Buda 26 ya kadar alan açar ancak sonraki mevzu. 4 saatlik diplerde takılıyor aşırı bir sarkmaya sanki onayı yok gibi ancak belki bi 50 cent 1 dolar lık alan açabilir güzel alım fırsatı verir ama üstte sıkıntı olabilir ivme kaybı oluşabilir trend geriye doğru olabilir onun için yeşil hattın çalışması daha sağlıklı bana göre.

Poyraz__Yeli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Grafikteki boşluklardan dolayı biraz farklı rakamlar olabilir beklenti aynı dostum tamam

1BeğenmedimŞikayet

Gümüşçü54 ()

26 kale gibi olur altta ancak şu an için burası gündemimde yok sonraki mesele oda gidişata göre bakılır. 26 yı zorlayabilecek en önemli durum obo dur hedefi 26 nın daha Altın da olduğu için ancak ben buna ihtimal vermiyorum hedefi keser bu 26 diye düşünüyorum derin sarkma olursa eğer. Şimdilik gündeme almaya değmez bence ama 29 gündemde olan yerdir.

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşçü54 ()

Yeşil hat sonrası olan 29.5 diye işaretlenen nokta bende biraz daha altta ve daha altı yok bende şu an için. Yani ya yeşil hat tutacak bu grafiği yada alta kırıp buraya kadar olan alanda takılacak destek bulacak ancak şartalara göre bende üstteki takip yerleri değişecek yeşil hat Mart ve Ağustos diplerinden gelen hat alttaki işaretlenen ise daha önce çok takip ettiğimiz megafon üst bantıdır

1BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Yükseliş trendinin dip seviyesi 30.2 seviyeleri olup yeşil trend çizgisi aşağıya kırılırsa, yukarı kırılan kanal dibi 29.5x seviyesinden tepki beklenebilinir. Eğer tepki yapamazsa,

yükseliş trendinin 0.5 fibonacci düzeltmesi 28.5 seviyesine yakın dönüş beklenilebilir.

Yine 28.4x aşagı kirilirsa 0.618 fibonacci düzeltme seviyesi olan 26.8x seviyelerinden dönüş beklenilebilir. Ytd

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum