Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
1BeğenmedimŞikayet
Afyon0351 ()O bankanın adını burda duymadım da ondan sordum parite makası iyi öğrenin öylede çok zarar veriyor bazılarında 30 kuruş bazılarında 65 kuruş
Zau için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Zau ()Haklısın usta.
Ptesi desteklerdeyse hala euro ile parite yapıcam bankadan.
de haydiii yi anlamadım
HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zau ()hocam bende bilmiyorum
Afyon0351 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Afyon0351 ()Bu bankada makas veya parite ne kadar
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Eyvallah arkadaşım varolasın sağolasın hep olasın vesselam
eser38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Tabiki bekle bu illetin acelesi zarar yazdırır.
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Ben hep derim arkadaşım
Yatırımını kendi inisiyatifi ile yapanın zararı yatırımını başkasının inisiyatifi ile yapanın karından daha kazançlıdır
Bu minvalde karar tamamen size özeldir
Ons bazlı desteklerden kademeli alımlar ve ons bazlı dirençlerde kademeli satışlar
Gemisini yürüten kaptandır
Ben sizi tutuyorum arkadaşım de haydiii...
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Zaten öyle yapacaksın tl ile makas çok yüksek, tl ile keyfe keder bazen durgun zamanlarda makası daraltiyorlar. Öylede olsa uzun zaman gececekki kara geçebilsin.
0BeğenmedimŞikayet
Zau ()gümüş 33.80 TL iken yapmadım daha da düşer diye fırladı bi anda. Şimdi yön aşağı mı bilmiyorum pazartesiyi beklicem hocam.
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Albarakada makas ne kadar bilemem, kuveytte dolar da ve euro da tatiller ve bazı zamanlar hariç parite makası 4 . Mesai disinda euro 3, 4 misli açılıyor
1BeğenmedimŞikayet
Zau ()TL yok hocam ya. Nakit euro var. Albarakaya koyup ordan parite yapsam?
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Tabiki, tl ile alirsan makas bin tl. Hazır euro ile mesai saatlerinde alirsan 4 euro civarı makas.
1BeğenmedimŞikayet
Zau ()evet bankaya yatırıp parite mantıklımı
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()euro satıp derken parite yapacaksın degilmi, yani euro ile gumus...
1BeğenmedimŞikayet
Zau ()eline sağlık usta. euro yu satıp 1kg alasım var :D
0BeğenmedimŞikayet
eser38 ()Biliyoruz abican görünen köy klavuz istemiyor.
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Benim kişilerle işim olmaz zaten arkadaşım. Rakamları yazarım hertürlü çünkü 3 aşağı 5 yukarı olası tepki rakamlarımı halka hizmet olarak sunmak benim insanlığımdır. Makara yapmak 4 ayaklılara yakışır ve herkes kendisine yakışanı yapar fıtratları gereği olarak
0BeğenmedimŞikayet
eser38 ()Aynen bahsettiğiniz gibi @HÜMANİST_ abi. millet makaraya sarıyordu ama şimdi çogu ağlıyor. risk almak istemiyorsan az kar edeyim ama zarar olmasın diyorsan resitallere uymak gerek. :)
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Günlükte yazdığım resitalleri asla gözardı etmeyiniz ve portföyünüzün 5 de 3 ü ile al sat yapabilirsiniz diye diye dilimde tüy bitti. Full alım yerlerinde değiliz bunu da unutmayın lütfen
1BeğenmedimŞikayet
eser38 ()Emeğinize sağlık @HÜMANİST_