Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0445 22:55:17
EUR 36.7507 22:55:17
USD 35.1587 22:55:17
ALTIN ONS $2634.7650 22:55:17

Grafiği gönderen: HÜMANİST_

⭐⭐HÜMANİST_ ()
Gümüş
4- Analiz ve takip ile döviz veya emtia alanın karı da zararı da nasiptir sırf al sat yapmak için ezbere alanın karı şans zararı tecrübesizliktir.

Gümüş için HÜMANİST_ yorumu (23 saat önce) Cevap yaz
günaydın arkadaşım. bugüne özel ilk alım rakamı 31,49 görünüyor. elinde hiç kademesi olmayanların alım iştahı kabarık olur ancak fakat ama lakin elinde özellikle teste kademesi olanların alım yönünde cesaretleri az olur. Ben hep demişimdir size dar gelen bir başkasına bol gelebilir ya da size bol gelen de bir başkasına dar gelebilir diye. Alım satım kültürü kişiden kişiye değişir lakin ben olsam bugün 31,49 u görmeden alım yapmazdım. çünkü nasılsa benim elimde olası yükselişlerde satacak mal bulunurdu. düşerse alırım çıkarsa satarım kültürü çok önemlidir. Evet belki de sizin dediğiniz gibi 31,8x lerden hiç aşağı düşmeden yoluna devam edecek ama dediğim gibi prensip meselesi risk meselesi. Sözün özü karar tamamen size özeldir arkadaşım. bol şanslar dilerim

https://altin.in/humanist_

Gümüş için HÜMANİST_ yorumu (24 saat önce)
GÜMÜŞ ONS ÖZELİNDE

10.12.2024 tarihine özel olası düşüşlerde alım resitalimdir

1- 31,49

2- 31,24

3- 30,85

4- 30,62

5- 30,27

6- 29,89

NOT: 34,86 tepesinden sonra 29,72 taciz edildiği için günlük alım satım rakamlarımın yanında 14.11.2024 tarihinde yazdığım trendsel alım rakamlarını göz ardı etmeyiniz.

NOT: Günlük Alım Rakamları Özelinde

Yarın sabah 09.00 a kadar geçerli olmak üzere özellikle günlük al sat yapmak için gerek normal gerekse de kaldıraçlı işlem yapanlar içindir bu rakamlar. İsteyenler olası düşüşlerde günlüğe özel gelirse her alım rakamından alabileceği gibi isteyenler ( tercihimdir ) bir dolu bir boş veya bir dolu iki boş, iki dolu bir boş vs vs şeklinde de değerlendirebilirler.

NOT: Her sabah yazdığım bu rakamlarda emek vardır alın teri vardır. Şahsım hakkında ileri geri konuşmasına rağmen gizli gizli beni takip edip benim sayemde para kazananlar oluyorsa bunun adına emek hrszlğı denir ve elbet bunun tahsilatı gün gelince yapılacaktır.

Rakamlarım tamamen hayal ürünüdür ve SPOİLER İÇERİR

https://altin.in/humanist_

Yorumlar (6)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Jungheinrich ()

Teşekkür ediyorum

HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

HÜMANİST_ ()

33,76 an itibariyle çok kritik unutmayın arkadaşım. Örümcek ağı gibi bir ağ örüyorlar şuan ve 29,72 ile 31,49 dan ons alanlar için ellerinde muhakkak mal bulundursunlar 33,76 için.

Tabiki tamamen hayal ürünüdür

Jungheinrich için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Jungheinrich ()

İnşallah dostum

HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

HÜMANİST_ ()

gümüş ons bugün 31,70 üstünde bir kapanış yapabilirim diyor ve görebildiğim kadarıyla 31,70 i denge yeri olarak görüyorlar. Bu şu demek 33,76 nın kapısını açabilirler demek de haydiii...

0BeğenmedimŞikayet

HÜMANİST_ ()

dün 31,8x lerden alım düşünürken benim sayemde almayanlar içinde benim engellemiş olduklarım kişiler var ise ve bu kişiler bir şekilde gizli gizli beni takip ettikleri için bu şekilde zarardan kurtuluyor veya kar alıyorlarsa şapkalarını önüne koymalarını ve şahsımdan helallik almalarını insanlık namına şiddetle öneririm.

0BeğenmedimŞikayet

HÜMANİST_ ()

bugün sabah saat 09:00 a kadar geçerli olan resitallerimle yine cuklarla sizlerin karşısındayım. Şunu sakın unutmayın. Ben etten kemikten bir insanım ve sizlerden tek farkım elimde naçizane bir adet robot olmasıdır :) Bugüne övzel yarın sabah saat 09:00 a kadar geçerli olacak olan rakamlar az sonra huzurlarınızda olacaktır allah nasip ederse. herkese bol şansyar unutmayın ben sizi tutuyorum de haydiii...

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum