Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
0BeğenmedimŞikayet
Jungheinrich ()Teşekkür ediyorum
HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()33,76 an itibariyle çok kritik unutmayın arkadaşım. Örümcek ağı gibi bir ağ örüyorlar şuan ve 29,72 ile 31,49 dan ons alanlar için ellerinde muhakkak mal bulundursunlar 33,76 için.
Tabiki tamamen hayal ürünüdür
Jungheinrich için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Jungheinrich ()İnşallah dostum
HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()gümüş ons bugün 31,70 üstünde bir kapanış yapabilirim diyor ve görebildiğim kadarıyla 31,70 i denge yeri olarak görüyorlar. Bu şu demek 33,76 nın kapısını açabilirler demek de haydiii...
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()dün 31,8x lerden alım düşünürken benim sayemde almayanlar içinde benim engellemiş olduklarım kişiler var ise ve bu kişiler bir şekilde gizli gizli beni takip ettikleri için bu şekilde zarardan kurtuluyor veya kar alıyorlarsa şapkalarını önüne koymalarını ve şahsımdan helallik almalarını insanlık namına şiddetle öneririm.
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()bugün sabah saat 09:00 a kadar geçerli olan resitallerimle yine cuklarla sizlerin karşısındayım. Şunu sakın unutmayın. Ben etten kemikten bir insanım ve sizlerden tek farkım elimde naçizane bir adet robot olmasıdır :) Bugüne övzel yarın sabah saat 09:00 a kadar geçerli olacak olan rakamlar az sonra huzurlarınızda olacaktır allah nasip ederse. herkese bol şansyar unutmayın ben sizi tutuyorum de haydiii...