Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0263 14:03:25
EUR 36.5348 14:03:25
USD 35.4829 14:03:25
ALTIN ONS $2703.3100 14:03:25

Grafiği gönderen: Ayhnkpln

Herkese günaydın. Grafiği merak edip sadece fiyat gormek isteyenler icin altta 94 ustte 112 muhim.

Simdi gelelim okumayi seven arkadaslar icin benim yorumuma. btc nin bir direnci yok. Fakat fibonacci abimiz bizim için zamanında calismis didinmiş bize de kullanman düşer. Kanalın sıradaki hedefi 112 113 arasını gösteriyor. Aşağıda ise artık ilk önemli destek 94bin dolar oldu. Btc çıkıyor altlar yerinde sayıyor. Evet indikatorler soğumak zorunda gitmeleri zor. Hatta dominasyon karşısında ezilebilirler de. Fakat ne kadar yüksek btc fiyatı olursa, altcoin fiyatları zamanı gelince o kadar yukarıya çıkacaktır. Bu süreçte short almak ve ya sepete bilinçsiz şekilde full alt doldurmak ilk başta canınızı yakabilir. Herkese bol şans.

Yorumlar (20)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Bilmem anlatabiliyor muyum :)

1BeğenmedimŞikayet

Snnsys ()

Çok sağolun hocam

Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

3270 üstünde kapanislar yapmadıkça dikkat edin. 2400 kısmına nakit ayırın.

Snnsys için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Shib coin eski sevgilim idi. Ancak ne tavsiye ederim ne de bakarım :) ama 3750 üstünde kalmayı başarmali.

Deniz_S için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Ganeja ()

eh yani.. açık ve net... ben bile anladım... tesekkrler..

0BeğenmedimŞikayet

Snnsys ()

Hocam lrc coine bakabilir misiniz elimde biraz varda

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Üst yorum güncel kalsin ve dikkatli okuyup buna göre hareket edin

1BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Dostum me me coinler ne zaman çıkarsa o zaman çıkacaklar. Bir tufan gelecektir sabırla bekliyoruz

Trio için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Trio ()

Usta bu Bonk bome neyi var , neden çıkmıyorlar

1BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Yazıyorum ama çıkmıyor. Orada bahsettiğim coinin değil gözün doymasi. Elinizde nakit hep olmalı. Bogada dahi olmalı.

Deniz_S için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

mexido ()

Dogrudur ozaman. Kesinlikle. Sepet yapip beklicez artik.

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Hayir dostum. Dediğin gibi olmadı. Çoğu coin hareketine o zaman da kasımda başladı aralıkta bazıları başladı. 4 ocak 2021 itibari ile domi düşerken altlaar çıktı. Domi düştükten sonra! değil. Geçtiğimiz dönemde 6 aylık 1 senelik hatta 2 sene 3 senelik öngörüler yapabiliyorduk. Ancak sezona girdik. Bir yorum yapmak için en fazla 2 ay önceden görebiliriz olacakları. Dediğin gibi coini almak tutmak düştüğünde eklemek. Doyunca ve korkunca cikmak gerekir.

mexido için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

mexido ()

Domi konusunda haklisiniz bir retest hareketi yapmali yukari. Bir onceki bogada bu kadar kolay kolay alt ralli gelmemisti cunku aylarca dominin 70den inmesini beklemistik. Erken oldu bu sefer diyecektim ki tekrar yukariya donduk. Iskillenmistim bu durumdan. Ozaman siz de 3lu tepe olacagini dusunuyorsunuz 1. oldu bitti 2. olup biticek mart a nisan a kadar belki de dediginiz gibi ilk ceyregi sonu. Sonrasinda derin duzeltme mini ayi akabinde eylul ekim de final.
Yakin zamanda 25coin inceledim hcam rasgele ve bu altcoinlerin bazilari 4. ay bazilari 10. ay da zirve yaptilar. Dongu tekrar edecek olursa bazi coinler zirveyi nisanda bazilari ekim de gorecek. 5-6-7-8-9gibi aylar da rasgele inceledigim coinlerde zirve gormedim. Oyuzden herkesin elindekinin zirvesi erken yada gec olabilir. Bu aylar da tutulmasi lazim elde.

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Bahsettiğin crush hareketini yılın ilk çeyreği sonu gibi bekliyorum. O zamana kadar yuzde 40 50 gibi hareketler beklemiyorum. Piyasa büyük fomo yakaladı. Kar satışları ile yuzde 10 ila 25 arasında bir düşüş makul olur indikator soğutmaya. Bu süreçte btc . d 58leri usd t. d 4.16 4.30 arasını görebiliriz.

mexido için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mexido ()

60lara dogru bir domi hareketi bekliyormusunuz hcam? Ve altlar da %kac oraninda dusus ongorunuz var? Hatirlarsaniz bir onceki bogada rallide altlar %40-50dusus yasamislardi. Buna benzer bir dusus dalgasi gelebilir mi?

1BeğenmedimŞikayet

63ARGENTUM ()

Günaydın, teşekkür ederiz Ayhan Hocam

1BeğenmedimŞikayet

Savaş006 ()

Günün yorumu…

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Son Konular ve Grafikler

• act2
  • Total4
  • Mexc7
  • 2715 takip noktası4

• Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
    Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
    1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
    Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
    KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
    Onaylıyorum