Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0505 11:36:37
EUR 36.5368 11:36:37
USD 34.7590 11:36:37
ALTIN ONS $2637.5250 11:36:37

Grafiği gönderen: EuroDol

EuroDol ()
Gümüş

Sayfaya düşmedi

Yorumlar (19)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Babadayı ()

bistteyim şu an

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Babadayı ()

ben espiri yapıyorum tabiki anlıyorum, ama bu liste nerde onu göremiyorum.

1BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Az bağıranı dinle o vakit

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Sen alı satı başka sayfadan sor bana orda sonuçta y, sal değil. Bu yüzden rakamsal direnç belli düzeyde yazanım işte anla beni:)

Babadayı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Bak seni etiketledim listeye bistte bakım ne diyeceksin:)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Hamdolsun şükür iyiyim hiç deme ne güzel bizi zhirlicektin @defnemila 'yla :) hakkaten nerde güzellikte yok sanırım. Kesene binbir bereket can ustam varolasın. Bigün gelirim belki nasip ozaman ben yaparım:)

EuroDol için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Babadayı ()

bu profilindeki listeyi ben neden göremiyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Babadayı ()

bunları anlıyorum tabiki değişik lehçelerin varya, :)))

1BeğenmedimŞikayet

EuroDol ()

İyiim saolasın ustam sende iyisin umarım.. sen bu sayfadan gittin gideli kahvenin ksını unuttuk:)) sen bu sayfaya dön günde 3 kahve ısmarlarız aybettin... :))

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

İsterim:). Ben zaten liste yaptım yazdımki profilimde hep aldıklarım, sen soracak hatırlat bana bilemem ki ben hangisini aldın mesela bilemem. Ahahhah niye anlayamıyon abi dün mesela t. pras, mndrs aldım yazdım.

1BeğenmedimŞikayet

Babadayı ()

Her yorumunu okuyorum genel olarak, çoğunu anlayamasamda :)) bu arada benden ne tiyosu istiyosun sen, bu işe ben senle başladım, sen bana tiyo vercen arada, abim bak şunları satmanda fayda var, şunlardan alabilirsin diye dimi kardeşim :))

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Sendende teşekkür ederim. değerlisin abi çok yıpratma kendini bırak sal gitsin.

Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

O hangi hissede olduğuna bağlıdır bazen hani. Doğru zamanda doğru hisse iyidir abim. Arada elbette genel endexte çekilmeler olsada i, lk Çeyrek hazırlıkları yaptık gerisi nasibe.. Yinede sen ne diyorsan o:) hergün herşeyi çekinmeden herkes gibi k, açarak değil aldığımı sattığımı tuttuğumu net yazdım. Okuyosan bilirsin... @Asiii__

1BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Hoşgeldiniz abicim Amin Allah razı olsun

1BeğenmedimŞikayet

Babadayı ()

Ben öyle duydum yetmezmi :)) yani düze çıktık sattıklarımız karda idi zaten, artık yükselir hep diye düşündüm :))

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Kim dedi? )))

1BeğenmedimŞikayet

Babadayı ()

Hoş geldin kardeşim, ne yapayım, iyiyim çok şükür. bundan sonra hisse satılmaz dediler, kilitledim sandığa; :)) sen nasılsın

2BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Ustam nasılsın kahvelerinide özledik.. @Invincible_lion abim zorun kolay olsun... @Poyraz__Yeli çok baaarıyon be usta... @Babadayı kimin abisi ne işin var burda:)) hisselerinin başına geç hoş ne alıyon ne satıyon haberimde yoğhh hiç tio'da vermiyorsun:) @Asiii__

1BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Sana - vermişler düzelttim :) tamam

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum