Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Artık cüzdan atmamayım ayıp olur.
En az yükselen ctsı o da %10 yükseldi 11x ile yani x2 yi geçti kar.
Koyduğumuz paranın fazlasını kazandırdı hepsi…
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Cümlemize amin
63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Bereketli kazançlar dilerim Değerli Hocam
LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Geldi ya 1888, gider o daha en az 2.3 2.4 gibi, tepe bakmadım
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()lumıa da o rakam gelırmı mudur
Ortakahve için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Dostum, vadeli'de ısrar edip zarar yazmıştın galiba, lütfen uzak dur vadeli'den, rakamalri işlemesini bilmiyorsan
Riskli07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Riskli07 ()Usta merhaba iyiyim biraz toparladık durumları eski zararların 1/4 ünü çıkarabildim siz nasılsınız?
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Neyden bahsettiğini bilmiyorum ama yaptığım her işlemi her detayı resmiyle beraber paylaşıyorum burda.
Sorularınıza cevaplar zaten yazdıklarımda mevcut , geçmişe dönük okuyabilirsiniz
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Normalde rakam paylaşmam.
3 5 dolar la işlem açıp da roe atan , o da yetmez gibi başkalarına da dil uzatanlar yüzünden paylaştım.
Herkesin kazancı kendine , herkesin gönlüne göre versin Allah
Erzurum2516 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Eyvallah kardeşim cümlemize
ferit1919 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()sadıc nası naptın nası durumların nası gıdıyor
0BeğenmedimŞikayet
Riskli07 ()Diğerlerini sattınız galiba usta bu kadar vadeli sepeti ? Spot da neler var acaba yürümemiş desem?
1BeğenmedimŞikayet
ferit1919 ()Bereketli kazanclar.
0BeğenmedimŞikayet
Erzurum2516 ()Bnm roeler 500 lerde ama senin aldığının çeyreğini almışım :))
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()ben kayıncoyu orenk verdım sana kasa da fena goturuyor boyle yuklu gırersen
Erzurum2516 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Erzurum2516 ()Kasa sağlam maşallah bnm kasada böyle olsa korkmadan alım yapsam