Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Allahtan klasman farkı var sağol ; )) kayfeni virdim shortuna dökmeden iç ; )) Erzurum soğuk dikkat et üşütme; )) btc burdan salar mı ustam :))
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
htcslk ()Bana cevap vermiyo küsmüss zaar.
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Haaa, reis alemsin ağır siklet boksör ben siz 57 kiloda tüy siklet klasman farkı var
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Tüpçü atsın; ) short la dolaşmaktan harap bitap düştü yavrucak:) roketçi isolüm ve beni takip etse inatlaşma sa sütünü içip yatınca yılan testere rüyaları görmese iş var bu çocukta :)) asılı adam dedi btc 99 k yaptı:))
htcslk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
htcslk ()Evet bende oyle valla butcem neyse o önemli olan kazanmak bence basarıdır. Bu ikisini takip edeyim geri gelirmi bakayım sagol arkadasım bol kazanclar bereketli olsun :) ben kactım gorusuruz kib
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Eyu bende sütü mü içer yatarım dayı ahaaa
0BeğenmedimŞikayet
htcslk ()Az süslü at illa atacaksan :)) rakamlar iyi okuyunca söyluyo dogru söylüyosun bu attıgın 74 den inerse 65 var gördüm dogrumu
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Tmm bebek ; )) uyuyayım yoruldum zaten yaşlılık zor:))
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Act ve goat yüklü üçer beşer teter onlara özelikle act ye odaklandım
Bende fazla olmaz bilirsin; ))
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()İhtiyar git uyu, senin yasindakilerin rüya görmeye başladı bile...
1BeğenmedimŞikayet
htcslk ()Baktım arkadasım eline saglık suan valla iyi dusuk x gırılır sankı ne dersın sende varmı acık mı
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Süslü grafik atarım bak ; )) ben uğraşmıyorum rakamlara odaklanıyorum ; ))
1BeğenmedimŞikayet
htcslk ()Aaa bu grafıgı cok begendım klass duruyo oburu leonardo vinci nin tablosu gibi sadece renkleri seyrediyom :)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()@htcslk ? İncele istersen
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()@ntmen_× ?