Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
AngelsOfVengeance ()Rica ederim kardeşim bol kazançların olsun
Salih_C için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AngelsOfVengeance ()Bir kere 50 gelip 2 yıl 33-50 arası sonrası bir ralli daha beklentim var. Seneye ağustosa kadar hala 50 beklentim dahilinde
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()hedef 50 biliyorum.. ancak 50 ye gitmeden önce ( nerede oynar bilmiyorum) 2 yıl yerinde oynasın sonra 50 ye gideriz.. ))
AngelsOfVengeance için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Salih_C ()Anladım tsk ederim ellerine saglik
1BeğenmedimŞikayet
AngelsOfVengeance ()Kardeşim aylık grafikler ve haftalık grafikler biraz olumsuz. Burası riskli ama alımı kaçırabiliriz. Bende daha almadım 28.5 seviyesinin aşağısına bu ay inmezse 29.1 seviyeleri ile 28.1 arası iyi bir alım noktası.
29.45 aşağısına inmesini normalde beklemiyordum ama şuan ki gidişat inme ihtimalinin yüzde 51 inmeme ihtimalinin yüzde 49 olduğunu söylüyor. Ben beklemedeyim. Ytd
Salih_C için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Salih_C ()Buralardan alım onerirmisiniz yada neresi gelirse alınır tskler
0BeğenmedimŞikayet
AngelsOfVengeance ()Orada düşüş trendindeydi :) şuan yükseliş trendindeyiz ve 25.2 değerini aşağıya iğnelemediği sürece hedef 50 dolar . :)
0BeğenmedimŞikayet
Mubarekmesut ()Eyvallah gerisi bende olurda başka birşey görürsen mesaj atsam yeter
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()zaten bir anda düşmüyorki.. 2020 yılındaki düşüş 2 yıl sürdü.. ))
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()bu vakitten sonra güven yok..
Mubarekmesut için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AngelsOfVengeance ()Oraya kadar şimdilik gelmez ama 28.1 seviyelerinden yukarı çıkıp 31.8 32.8 seviyelerinden tekrar düşüşe geçerse 26.1 beklentim mevcut. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Mubarekmesut ()Şuan çıkıyor yaniltmacami diyorsun bende o rakamları bekledim çıkarsa on kurus usttende alırım dedim sağlam olsum diye. ama güven yokmu diyorsun
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()gidip gitmeyeceğini bilemem.. buradan dönme ihtimali dalga dümen ile var.. ancak olurda düşüş biraz daha devam ederse 25-26 lara kadar düşüş beklerim... ((
1BeğenmedimŞikayet
AngelsOfVengeance ()Tepkide kalmazsa şuan döndü ama 30.2 seviyesinden sonra 29.8 aşağısına inerse en azından bi 29.1 gelebilir. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()hiç iyi olmadı.. gümüş grafikte oynadılar. dibe (29,7) Altın a sarkmamalıydı. ama sarktı..(
Mubarekmesut için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mubarekmesut ()Kardeşim durumlar nedir daha alım yapmadim.