Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşçü54 ()Abi 34.86 dan beri yakın takibe aldığım yer 30 dipleri idi bunu herkes biliyor. Orada tutunamadı 29.2 tutar dedim ama orasıda işe yaramadı zaten sağlam bir nokta değildi açılı bir hatta göre takibe aldığım bir yerdi sonrası zaten 28.5-7 ye kaldı. 1.3 dolar lık bir yanılma oldu tepedeki yoruma bakarsak eğer. 34.86 dan 30 dibini yazan nadir kişilerden biriyim burada. 34.86 da elimde gümüş yoktu alta inene kadar kaç defa al sat yaptım ufak parçalar halinde sonra 29.67 de 29.75 ile ve 30.25 ile yüklü giriş yapıp 32 33 arası sıkı takip edin satış yiyebilir diyerek tekrar yakın takibe aldık ve full sattık birazda nakit lazım olduğu için oldu erkenden yolladım ama nokta belliydi. Sonra dipte 28.7 de yine çok yazdım alın obo hedefi zayıf bana göre ve iptal ettim onu dedim bunuda herkes biliyor kaç defa yazdık dipte daha yakın zaman önce. Daha ne edelim abi elde nakit olsaydı yine sağlam alımlar yapardık ama nasip olmadı bize dipte almak. Emeğine sağlık olsun sen kolay kolay zarar etmezsin işi bilerek takip ediyorsun. :)
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@Gümüşçü54 29.12 seviyesini alt yorumda isaretlemiş ve buradan aşağisi destek aldıkça birazıyla cıkıs giriş yapmak için makulseviyeler diye eklemiştim. Yaptığım paylaşım soru üzerineydi ve surekli obo oluşumundan bahsedilip grafikle aşagi duz çizgi cekilerek 28 dolar ve asagisi gosterilerek insanlara korku pompalanıp alım yapmamalari yonunde algı uyandirildi ben ise en tepeden itibaren 29.12 yi ğorene kadar gumuş henüz destek almadı yukaıdan maliyetlenmek hata olur diye kanaatimi paylaştim. Sonuç ortada kişileri hedef almiyorum hedefim kimse zarar etmesin sayfadakiler daha önce kim ne paylaşmıs okurlarsa bundan sonra zarar etmezler. Bir de takip sayfa genelinden değil paylaşım yapan kişinin sayfasina girerek yapılırsa verimli olur yt.
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sayfaya bir süre yazmama kararı aldım tabi manipülatörler panikle arka arkaya bir şeyler yazıp bu yazdığımı da anında sayfadan düşürecekler gene de son olarak size cevaben yazmış olayım.

Böyle bir hedef söz konusu değil. Buradan aşağısı desteklere tutundukça kademeli alım için makul seviyeler bence isteyen arada birazıyla yukarı tepkilerde çıkış desteklerde giriş yapıp ortalama düşürmek şartıyla toplayabilir. Sayfamdan takip edip yazdıklarımı mantıklı bulup uygulayanlar için Oran 60 a 40. Ytd.
akifuysal19a77 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
akifuysal19a77 ()Güzel bir obo hedefi neresi
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sonuç.

0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Sağlığımız yerinde Allaha şükür teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bilmukabele kardeşim. Elhamdulillah, siz de iyisiniz inşaallah.
BJK__35__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()İyi pazarlar kardeşim.
Nasılsın?
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ons 22 dolar iken son eklememi yaptım doların zarar garantili olduğu noktasinda uyardım 35 dolara yakın seviyelere kadar da 6 tur islem yaptım tepede de ful dolara geçis uyarisi yaptim benden başka da ful dolara geçıs uyarisi yapan olmadı. 24.87 ustu cıkip uhulet ve suhuletle bekleyenler bir dunya zarar etti. En son yukarı tepkilerde de gümüs henüz destek almadı diye uyardım 29.62 ye kadar geri cekilme gordük buurada da hep yukarılar gosterildi. Eger yeterli geri dönüs olmazsa bir süre yazmama kararı aldım sayfadaki manipulatorleri kem kümculeri bozaci sıracıları okumaya devam edin herkese kolay gelsin
1BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Emeğine sağlık usta tamam
5BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Gümüş ons 2022 senesinde aylık grafiğe göre en düşük 17,941 2023 te 20,886 2024 te ise 22,515 yi görmüş en tepe gördüğü değer ise 32,71
Özetle 2022 sonrası çok hızlı bir çıkış yapmış.
Aşağıdan geri giriş fırsatlarını kaçırdım tekrar geri dönüş yapacağını sinek in hediye etme huyundan vazgeçmeyeceğini düşünüyorum geri çekilme olacağı kanaatindeyim. Nereden ne zaman geri döneceğini ve ne kadar geri çekilme yapacağını bilmiyorum.
ons un 32,71 geçip geri dönüş yapmadan yoluna devam etmesi halinde zcele etmeden kademeli olarak elimdekinin % 90 ını çıkacağım inşaallah. Böyle bir şey beklemiyorum çok zor görüyorum.
Şu an iki tane kritik seviye var aşağıda kesişme 29,646 üstte 31,6317 bu seviyenin Altın da kaldığı sürece aşağı yönlü risk fazla altın ons ta zayıf seyrediyor.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
1BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Abi orada aldıklarım çerezlik hemde yazdım bunları tek tek. Ben 30 a kadar alan var dedim yüklü alımı orada yapacağım dedim ufak parçalar ile düşüşte kâr almaya çalışacağım dedim ve aldımda zaten tepede kaç tur. Sonra 3 parça aldık 32.5 32.9 31.3 çıkış yapamadık banka makasta açtı o ara sonra düştü bizde asıl alımları zaten hedef olarak beklediğimiz yerden 30 dibinden ve 29.75 ten aldık olay bitti. Hatta birde dipte 3 tur attım geçen hafta. Adamlarda dürüstlük yok ne dersen de zararda diyorlar amaç taşlamak buna ne yapabilirsinki meselâ? Mümkünatı yok laf anlatamazsın amaç anlamak değil karalama yapmak onun için ne dersen de olmuyor.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@BEREKETİYLE
Henüz yukarı dönmedi yanılabilirim ytd . Geri çekilme ihtimali daha fazla diye düşünüyorum yukarı dönebilmesi için 0,236 30,44 ve 0,786 31,45 bu seviyeleri yukarı kırması lazım. Bunu da direk yapmaz geri çekilir sonra daha yukarı gider ama bunun için erken. Ytd
@_gümüşçü1_ çıkış giriş yaptıkça üstten girdiklerinin ortalamasını aşağı çekiyorsun yani 32,50 den girdin parça terste kaldı gibi bir iddia yanlış hesap onu demek istedim kaldı ki ağırlıklı alımları aşağıdan yaptığını da yazmışsın üste bir de çıkıp girmişsin terste falan değilsin.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Israrla yaptığım son uyarılara isteyen sayfamdan bakabilir. İşte grafiğin devamı.

_gümüşçü1_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Dirençlere baskı olacak şimdi 31.47-31.54 buraların üzerinde kalmaya çalışıp 31 tepe dirençlere baskı yapacaktır ondan sonrası 32 hattına geçiş inşallah. Aşama aşama devam dostum. Ben bu hafta geçen haftadakinden daha çok olumluyum. Çok fazla olumsuz yorumlar oluyor ama bu hafta bence bunların yersiz olduğunu daha net anlaşılacak inşallah.
Poyraz__Yeli için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Eyvallah dostum sağol. Çok takip ettik geçen hafta istediğimiz sonucu alamadık ama bu hafta olacak inşallah. Onca olumsuz yorumlara rağmen ben düşüşlerde bile aldım sattım kısada geçen hafta. Ama artık daha üstler lazım bize. Hayırlısı inşallah dostum. Hayırlı geceler Allah rahatlık versin.
1BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Düzeltme çok emek verdin olacaktı @_gümüşçü1_ tamam
1BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Çok emek verdim dostum hayırlı haftalar senin için bile gelsin 32 33 arası tamam
_gümüşçü1_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Abi biraz daha üste gidip sonra geri gelmesi mümkün bana göre ama buradan alta devam etmesi bana çok mantıklı gelmiyor. Hele bi 32 33 bantları bi görülsün sonra bakacağız inşallah ne olur ne gider diye. Arada bir alta geri çekilme olsada yön üste doğru diye düşünüyorum bende baştan beri takip aynı değişen bir şey yok. Sana tepedede dedim 30 dibine kadar bir alan var diye 34.86 idi o zaman. Sen 30 da destek yok dedin ama destek var abi buralarda ve çalışıyor. 29.80 30.13 desteklerini ben es geçmem hiç. Zaten takıldığı alanda buralar oldu tahmin ettiğim gibi. Tabi sonrasını bilemeyiz belki o destekleride kırmak ister ama şimdiye kadar gayet iyi devam etti grafik. Hayırlı geceler Allah rahatlık versin abi.
1BeğenmedimŞikayet
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Nitekim grafiği 45 dakikalığa çektiğimizde 0,5 seviyesine kadar geri çekilme görülüyor altın ve rasyo arasındaki ilişki normal değil daha alttan alım fırsatları vereceğini düşünüyorum ytd.
REŞAT12 yorumu (6 gün önce) Cevap yaz
30,84 üzerini gördü yukarı tepki verebilirse % 50 çıkıl fırsatı olarak değerlendirile bilir ve bu seferde çıkılan parçayı tekrar giriş yapmadıkça da ikinci parçayı çıkışta acele edilmez bence şu an doğru strateji bu henüz destek almış değil.
https://altin.in/resat12
https://yorum. altin.in/tum/gumus
@_gümüşçü1_ ve aleykum selam aşağı yönlü risk devam ediyor. haftalık mumdan baktığımızda 4 tane daha mum kapanışı görmeniz gerektiği görülüyor ben 2025 mart üç aylık mum kapanışını da görene kadar tedbirli davranmaktan yanayım gümüşte altında yukarı dönmüş değil sahte kriz senaryoları ile tuzaklama yapıldığı ve yüksek maliyetle mal tutmanın hata olduğu kanaatindeyim. Ytd.