Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()30,18 den gümüş ons alanlara özel ana hedefi her ne kadar 33,20 olsa da unutmayın ki karşınızda duran gümüştür ve ne zaman ne yapacağını kimse bilemez. bu minvalde
31,10
32,50
33,20
satış için takip edilmelidir.
ilgililerin bilgilerine tamamen hayal ürünüdür
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()allah gönlüne göre versin arkadaşım ve ben tabiki her daim sizi tutuyorum...
Issizadam63 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Issizadam63 ()Altin ons 2470 beklicem hocam ... gelmese de sorun yok yine yaya kalirim
HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()çok teşekkür ederim eyvayyah arkadaşım. 2 çeşit insan vardır. vefalı ve vefasız diye. bir insanı 40 kere sırtında taşırsın ama 1 kez indirince senden kötüsü olmaz. bu minvalde benim yüzümden gün gelecek terste kalacaksınız diyerek defalarca kez uyarmama rağmen benim yüzümden terste kalıp da vefasızlık gösteren kişilerden olup olmamak tamamen kişilere özeldir ve her kişi hak edildiği şekilde karşılanmaktadır şahsımca vesselam...
HÜMANİST_ (2 saniye önce) Cevap yaz
saygıdeğer arkadaşlarım
bilenler bilir
20,68 dibinin tepesi 25,73 tür satın dedim 25,90 dan döndük
21,80 diptir kırılmaz aksırana kadar tıksırana kadar fulleyin dedim 21,92 den döndük
25,87 tepe olacak satın dedim 25,77 den döndük
bu üç turun da bingo olmasının gururunu yaşamakla birlikte mevcut turumuzdaki kanalın dibi için lütfen sadece bana bel bağlamayınız. Karşınızda duran gümüş onstur ve ne zaman neyi yapacağını kimse bilemez. Bu kadar cuk hedef veriyor olmam biliyorum sizleri bana bağlıyor ancak fakat ama lakin gün gelecek benim yüzümden fena terste kalacaksınız. O gün geldiğinde lütfen benimle dalaşmayın çünkü sorumluluk kabul etmem. Lütfen bunu asla gözardı etmeyiniz.
Ben her halükarda sizi tutuyorum. De haydiii...
22.03.2024
https://yorum. altin.in/tum/gumus
Destek_ve_Direnç_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Destek_ve_Direnç_ ()Teşekkürler kardeşim. Yorum ve analizlerini dikkatle takip ediyorum. Saygılar...
1BeğenmedimŞikayet
eser38 ()Hocam daha alım yapmadım eskiden tahminleriniz sizin tabirinizle cuk oturuyordu haklısınız. yeni grafik olusumuyla analizlerinizi yorumlarinizi sabırsızlıkla bekliyoruz. seviliyorsunuz saygilar