Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Bence yazmazsak bir şey alıp satamayacaklar abi. :) neyse yakında anlarız izleyelim ben diyeceğimi dedim kenara çekildim yanılacağız diye gerektiği yerde yazmayacaksak bence takip etmeye hiç gerek yok. :) mühim olan yerlerde yazmak gerekki işe yarasın takipler yoksa benim için bir anlamı yok bunu defalarca yazdım burada. Hep birlikte kenarda izlesek teknik takip yapmayanlara kim cevap verecek? Olayı birde bu açıdan değerlendir derim. Alacak olan varsa soruyorsa işaretlerde varsa yön hakkında niye yazmayalım ki? İşimiz bu değil mi bizim? Ben olaya bu şekilde bakıyorum ve göründüğüm durumları açık açık teknik boyutu ile birlikte detaylı olarak yazıyorum. Örneğin teknik olarak PU varsa bunun anlamını teknikçi herkes bilir ne yönde olduğu hakkında. Bu sadece bir örnek ve ben kaç tanesini saydım bugün açsın baksın teknikçi arkadaşlar var mı yok mu diye bundan kolay ne var. :) benim için karışık bir durum yok işaretler belli gelir veya gelmez bilemem ama işaretler belli ise yazarım yoksa işaret yazmam yok derim olay benim açımdan budur. Kolay gelsin.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Paylaşımların sayfaya düşüyor düştüğünü bekki etmek için de like veriyorum. Zaten takip listemde varsın ve birinin paylaşımlarından istifade etmenin tek yolu onu sayfasından takip edip paylaşımlarını kavramak başka yolu yok çünkü boş muhabbetlerden yapılan önemli uyarıların sayfadan okunması nerdeyse imkansız. Onun için ben konu başlığı ile arada bir hatırlatıyorum.
Kaz_Dağları için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Aldatıcı hareketler var bazı şeyleri yazarsak insanlar gerektiği gibi takip yapmadıkları için zarara giriyorlar biraz daha beklemekte fayda var. Ben yeri geldikçe uyarıyorum kenara çekiliyorum yazdıklarımı mantıklı bulup uygulayan sayfamdan takip eden şu ana kadar zarara uğramadı.
_gümüşçü1_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Dostum ben sana ne dedim 32.8 lerde bir önceki tepede, demedim mi bir dip daha yapması lazım ondan sonra hareket olması lazım diye e onu yapıyor da :) 32.3-2 ye kadar salması lazım altı olmaz ondan sonra hareket olmalı düşen kama dedik sana da :) destek hattıda buradaydı zaten onada temas olayı tamam geriye artık bir şey kalmadı ya yanılacağız yada o hareket olacak sana bir kaç gün içinde olması lazım dün için olmaz dedim soran bir arkadaşa görmüşsündür ben gördüğümü yazdım gerisi benden çıkmıştır bakalım grafik ne diyecek bu saatten sonra?
Poyraz__Yeli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Dostum kır artık şu direnci 3 gündür aynı yerde dolaşıp duruyor yeter da tamam )
2BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Tamda onu yapıyorum hareket başladı başlayacak neredeyse belkide ama kimseler yok piyasada? İşaretler var grafikte ve ben hepsini teknik olarak nedir diye yazdım abi yoksa yok desin arkadaşlar ama olanı ve alenen görüleni neden kimse yazıp çizmiyor bende onu merak ediyorum?
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Düşüncelerimde bir değişiklik yok anlık bir şey yakalarsan mühim olan kritik yerlerde uyarı yapmak şart.
1BeğenmedimŞikayet
Kaz_Dağları ()Ayrıca paylaşımlarımın çoğu düşmüyor.. Ayrıca, seni takip edenler, çoğunu tutup azıyla kademeli işlem yapmayı öğrenmeli Usta. dolar üstüne yatıp uyumak her zaman kaybettirir. Hırstan uzak az kâr.. her zaman berekettir.
1BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Ben anlık yazarım abi sürekli olarakta bilgilendirme yaparım bu konuda sana katılmıyorum sen daha önce bana anlık paylaşımların çok faydalı oluyor demiştin sanırım düşüncelerinde bir değişme oldu ama bende değişme yok aynı bilgin olsun
1BeğenmedimŞikayet
Kaz_Dağları ()Aynen katılıyorum.
Bazen çekilip uzaktan izlemeyi düşünmek en güzeli. bir dost tavsiyesi.
@Kaz_Dağları