Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Engellemek mesele değil, Çözüm bildiri yapıp üyeliği sildirmek
Texber_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Herkesin var o hak. Yorumdaki 3 nıktaya basın her yorumu edebilirsiniz.
Son cümleniz cok manidar, ona like verenlerde zaten aylardır yanılıp kı. skanan ha. yranlarım :)
63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Texber_ ()Herkese satasiyor bu engelleyin gitsin
LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Hocam benim şikayet hakkım yok. Sizi seven de var sevmeyen de var, herkes herkesi sevmek zorunda değil fakat saygı, ağırbaşlılık farklı bir olay. Ben şahsen düşmanımın bile mertini severim.
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Admini etiketleyip yazmak gerek.
Nikine bak yazılarına bak ve bunlar üye oluyor buraya
1BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Profilini bırakın, kullandığı isim bile buradaki tüm üyelere hakaret içeriyor. Böyle bir kullanıcı adıyla nasıl üyelik kabul ediliyor anlamak mümkün değil.
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()@admin ilgilenir misiniz rica etsem.
Arkadaşın profilini okuyunca amacının yatırım olmadığı bariz ortada
Yalan_okumaya__geldim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Admin ilgilenir misiniz. Arkadaşın amacı yatırım değil belli ki
0BeğenmedimŞikayet
Texber_ ()Bir gün sanada satasirsa şaşırma :)
baran6576 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aydnarsln ()1 usd yada 1k usd önemi varmı yoksa önemli olan işlemdeki başarımı işiniz gücünüz millete çatmak morallerini bozmak
0BeğenmedimŞikayet
Ayfah ()Sizin yorum ve düşüncelerinizi alsak. Eleştirmek en kolayı. Sizin bilgi birikiminizi görsek ne güzel olurdu!
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Teşekkür ederim Kıymetli Hocam, bereketli kazançlar dilerim.
2BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Günlük ma20 yani 68200 Altın da gün kapanışı yapmadıkca sorun görmüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Hocam, btc döndü mü sizce?
0BeğenmedimŞikayet
Mabiba ()Estağfurullah takılmadım da, yanlış bir bilgi var onu düzeltmek istedim sadece.
satmaz_usta için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
satmaz_usta ()abisi ona mı takıldın. kim ne alır satar bizden izin mi alacak d.
Mabiba için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mabiba ()Arkadaşlar 18,60 coin fiyatı, dikkatli bakın.
satmaz_usta için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
satmaz_usta ()büyük batsa daha mı makbul d. keşke herkes o kadarcık alıp batırsa . d bence bilinçli yapılıyorsa adam harbiden usta ama parasızlıktan yapıyorsa kadar utansın .d
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Cok mu dışlandın ? Kücükken sevgi mi görmedin ? Sosyal hayatın mı yok ? Hangisi
0BeğenmedimŞikayet
Yalan_okumaya__geldim ()Pardon en fazla 2 adet almıştır:)))
6BeğenmedimŞikayet
Yalan_okumaya__geldim ()Aldığı 18 dolar attığı hava milyonluk? işte tam demek istediğim buydu babalarından tirtikladiklari üç kuruş ile zanginlik hayali kuran ustadlarin analistlerin yeri burası:)))