Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim.
Cihanara için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Allah razı olsun.
İda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()987.6 usd tutmaz ise 969 usd civarina kadar dusup dönebilir. Altta biraz oyalayıp yukarı atarlar o durumda. Net konuşmuş olmayayim. Platin paladyum gümüş düşük kademelerle toplamaya başlatılacak yerleri gördü. Yeniden yukarı hareketi başlayacak. Artik Fed sonrasi mi bilemiyorum.
Alfa12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
İda ()Çok geçmiş olsun.
1BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Gecmis olsun üstad, kendine dikkat et
0BeğenmedimŞikayet
Alfa12 ()Usta platin düzeltme ortalama nereye kadar olur.987 den döner mi veya 995 lerden mı
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Allah razı olsun. Fena carpti beni. Ignesiz gelemedim kendime. Paladyum ve platin için takipte olalım. Düzeltmelerinin bitişi yakın. Paladyumu 40 parite den falan sattım. Azar azar toplamaya başladım. 180 gr paladyum 20 gr platin gibi. Düzeltmeleri bitsin ikisini toplam 1.5 kilo civarina çıkarırım. Gümüş de alırım belki Kuveytten. O da düzeltmeyi bitirsin bakalım.
Alfa12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()ALLAH razı olsun. Yardımcı olmaya çalışacağım. Çabucak iyilesirsem inşallah.
eser38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
eser38 ()Diebright hocam bugün aylık kapanış var ve suanki durumda 995dolara düştü. bi ongorunuzu paylasirmisiniz destek. saygilar
eser38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
eser38 ()Diebright hocam çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. gozleeimiz sizi aradı. Degerli bilgileriniz bizim için önemli özellikle platinde. saygilar
0BeğenmedimŞikayet
Alfa12 ()Usta çok çok geçmiş olsun. Rabbim Şafii ismiyli hayırlı şifalar nasip etsin.
Bende diyorum bu Usta'dan neden ses seda yok diye...