Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Avaxcan44 ()Bu hafta içi patlarız inşallah. Hem hafta kapanışı hem ay kapanışıyla da start verilir umarım üstad
LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Bakış açımız cok farklı.
Sand dediğin coin metaverse, meta dönemi varken metalardan baska hiçbişey gitmiyordu doğru mu ? O dönem bitti meta işi bitti. Dönemsel kategoriler ile değerlendirme yapılmaz.
Değerlendirmeler major dediğimiz coinler ile yapılır.
$Sol $Eth $Avax $bnb $ada
Bak bakalım bunlara gerideler mi şuan?
The_hacim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Mesela sand 0360 lardaymış btc 67 oldu k hala 0245 lerde böyle örnekler dolu
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Aynen hayatımın hatasıdır btc ve eth alır satardım nezaman çöplere bulaştım 10 k usd batırdım
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Ssv 13,50 lerdeymiş şimdi 19,50 de
Senin gördüğün daha düşük olanlar ne mesela?
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Ben ethereum a bakarım.
O zaman 1700 lerdeymiş şimdi 2700 lere gidip geliyor. Ethereum dısında hepsi tamamen birer piyon sadece
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()btc için ok de altlar bence artık oraları buraları ayrı oynuyor o tarihteki altlar bazıları daha aşagıda gibi yanlışmıyım
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Tarih her zaman tekerrür eder…
Hadi hayırlısı bakalım
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Başkan bende buldum soluklan mış sonra topuk arkamdan bak demiş))
1BeğenmedimŞikayet
Ganeja ()ewet.. 50..200 ü yani kısa vadeli hareketli ortalama uzun vadeli hareketli ortalamayı yukarı doğru kesiyor.. Yani tam gol sen Cross.. ytd tabii
2BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Ben göstereyim
0BeğenmedimŞikayet
Ganeja ()altın haç.. Evet yükselişin başladığına işaret eder. Ölüm haçı ile karışmasın. oda düşüşü işaret eder
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Tabi MA ayar larını 50 ve 200 olarak ayarlayarak bakman lazım.
Tam 1 sene önce 29Ekim 2023 de ne oluşmuş ve ne olmuş?
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Başkan 21 de kesişmiş 29 da r test yapıp arkasına bakmadan çıkmış yanlışmı görüyorum
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()29Ekim2023 olacak pardon @The_hacim
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Goldencross.
Şimdi binance da grafiği günlüğe alıp daraltarak 29kasım2023 e gider misin ? Ne gördüğünü ve ne olduğunu anlatmanı istiyorum
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Yükselişin başladığını olması lazım Altın vuruş mu ne olması lazım yanlış hatırlamıyorsam