Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
Samurai ()Aynen dostum çok zorladı bizi . 7 defa kıyıdan döndük.
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Ne yordu şu 70 yahu
Samurai için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Samurai ()Selam dostum , valla iyi sayılır. Artik ben bir samurayim :)) Katanamı aldım geldim olurda 70 gecilmeseydi olaya katana ile müdahale etmek için:)
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Sende atıp tutuyorsun vandetta:)) Kimse para kazanamayacak diyip ortadan kayboluyorsun. Düşerken gelirsin artık:)) nasılsın?
0BeğenmedimŞikayet
Tuneman ()Aynen öyle zurnanın zırt dediği yerdeyiz inşallah burası son noktadır yoksa altcoin yatırımcısını hayata küstürürler ki zaten aylardır süründürüyorlar
0BeğenmedimŞikayet
Samurai ()Orası öyle sınırdayız. Süpriz oldu tekrar desteğe gelmek açıkçası.
Şimdi burada artık asıl önemli olan bence btc nin usd t ye baskı kurup ath kırılımı yapıp yapmayacağı artık bu noktadan sonra burası çok önemli.
Tuneman için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tuneman ()Emeğine sağlık üstad sınırdayız sanki...
0BeğenmedimŞikayet
Samurai ()@Tuneman Benim düşüncem hala trend desteği üzerinde.
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Mesele sadece o değil :)
Saygısızlık
The_hacim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()İstediklerinı versinler yıldızla işim yok))
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Hemde fazlasıyla. Bak sana da hemen disk vermiş, kesin engelli listemden biri ki bana veremiyor:)
Düzelttim
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Doğru yoldaydık biraz hırs biraz hat bilmezlik mi dersin artık yoldan çıktık lig olduk ayıldık sıtratejim artık aynı eskisi gibi belki zararı çıkarırız nasip artık yanlız seni taktir ediyorum forumda insanlara yardımcı oluyorsun gerçi burada sizin gibi arkadaşlara hemen salata olanda çok kıymet bilmeyenler
1BeğenmedimŞikayet
Samurai ()Eyvallah teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Hani baksana bircogu daha aşağıda demene karşılık dedim. Sonuc olarak doğru yolu çözmüşsün ama.
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Merhaba dostum
Emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Başkan aslında aynı yerden bakıyoruz benim demek istediğim majör lerden uzaklaştıkca insanların parası gidiyor kasanı yarısı btc 3/1 ethr 4/1 çöplerde olmalıydı bu benim kendimde bulduğum hata başkasına tavsiye veremem artık grafik okumayı çok iyi bilsem belki biraz daha farklı bakardım
2BeğenmedimŞikayet
Samurai ()Selam dostum , @VforVendetta• üyeliğini bloke ettim. Eski üyeliğimi aktif ettim.
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Bak @The_hacim bu arkadaş burda ne göstermiş. Marketcap top10 ilke 10 sıralama yani majörler…
Ve diyor ki bir hafta içinde majörler ile beraber yükselişler başlayabilir, geçmişte böyle yaşanmış tekrar ederse yine başlayacak…
Yani aldım sattım ettim , aldığım coin ucsun falan fişman böyle yapılmaz bu iş. Herşeyi detaylıca öğrenip takip edince para kazanmamak imkansız gibi birşey…
1BeğenmedimŞikayet
Samurai ()Bir baskı unsuru ortadan kalktı en azından. Onlar startı verdiğinde manzara değişir şahsi düşüncem. Bana müsaade.
Avaxcan44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Avaxcan44 ()Biz bekleriz beyzadelerimizin keylerini
1BeğenmedimŞikayet
Samurai ()Neyi bekliyorlar acaba :)
Avaxcan44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Avaxcan44 ()O halde başlayalım artık:))