Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Amaan, hep zararlı şeyler bunlar.. da.. hepsi mi lezzetli olur zararlı şeylerin de, valla rezillik:(
bluemonth için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Afiyet, şifa olsun da ne ara yaptın da yedin.. ) Bizim de içimiz kıyılsın burda.. ))
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Evet, bir miktar yağsız yoğurt ve hatta, sen yabancı değilsin, eser miktarda zeytinyağı ve limon bile olabilir. Beni rahatsız etmeyiniz, tahinli cevizli kabak tatlımı bitirdim, tabağı kibar bir şekilde yalamanın yollarını arıyorum :DD
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Neyse durum netleşirse ya da kafandaki gerçekleşirse paylaşırsan sevinirim. Tekrar çok teşekkür ederim, yoğurtlu semiz otu için de... ))
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Yok, ben başka bir şey düşündüm ama fm az bildiğim için kafa karıştırmaya gerek yok. Tek senin için bakmıyorum bu arada, benim işlemim riskli, neyse ki miktar az :)
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Piliç eve formasyonu olabilir mi acaba? ... )))
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Olası üst rakamları görmek için pivot bakabilirsin. Farklı pivot zamanlarını dene. Mesela kısa vade pivotunda (monthly) r1 desteğiyle r2 direnci arasında. R1 üstünde günlükte 1 kapanış var, 2. de geliyor olabilir. Sanki bir formasyon var ama ondan emin değilim, bu yüzden sadece aklımdan geçiricem.
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Öff, yoğurtlu olsun bari..)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Arkadaşlar ne için, ben de sana haşlanmış semizotu ısmarlarım madem :D
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Off off ben de çok severim ama zorlukla verdiğim kiloları hemen aldırır o, zaten aç geziyorum, her gün bir saat yürüyorum. Senin öyle bir derdin yok sanırım ne güzel. Sana afiyet olsun... )))
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Balkabaklı magnolya koydum tasa kız annem, doldurdum basa basa kız annem, benim favorim bu :D tahinli cevizli kabak tatlısı da iyidir, bak nasıl canım çekti :'(
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Yoğurdu çok severim. her türlü yerim. Türküsünü bile söylerim, yoğurt koydum dolabaa elleree vayy... ))
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Teşekkür ederim...
htc54 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Ben zirve direnci gibi bir dirençte en azından kâr alırım, sonra çıkış devam ederse onu da dert etmem. Ama sen bilirsin tabii, her yiğidin yoğurt yiyişi farklı:)
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Bence bundan sonrası dirençleri pcılt in 20,58 ve 22,88 i takip edin.
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Böyle durumlarda hep retest yaptı. Kritik yerde patinaj yapıp duruyor bugün. Birazını satıp kar al yapıyım diyorum bir türlü elim gitmiyor. Asrn hoca ne doğru demiş, yükselirken mal taşımak en zorudur diye...
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Üst yorum @bluemonth kırmızımsı çizgi yıllık pivotta r1.. değeri 19,10.. önemli bir destek olduğu için onu seçtim. Yıllık pivot eklersen kendin de görürsün, ben iyi görünsün diye büyütünce rakam kayboldu. Grafik günlük. Bunun üstünde günlük kapanışlar almış derim, çünkü bak; o çizgiye temas etmeden üstünde açılmış kaç tane mum var. Mavi çizginin üstünde böyle bir durum yok.