Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Azrc ()Teşekkür ederim abi
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()@Azrc ytd
Bugün ki grafikler içinde düşüncem ve beklentim yaziyor. Şuan beklentimde bir değişiklik yok
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Alt yorumdaki beklentim dahilinde 34.3 gecilemedi ve 33.95 e kadar bir düşüş oldu. Şimdi yukari atak bekliyorum ama piyasa benim elimde değil eğer 34.15 34.2 civarini yukari kiramazsa dün alinan miktarın satilmasi daha doğru bir karar olabilir.
Riskler yatirimcilarin beklentisine göredir. 35 36 ons arasi bekleyen arkadaslar elinde tutabilir. Dususun derinlesecegini dususunn arkadaslar satis yapabilir.
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Azrc ()Los kardeşim merhaba gümüş üstüne yorum yapar mısın sizden ricam elimde baya var TL de var ytd
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Hayirlisi olsun yılmaz usta umarim karla satarsin
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Avro ilgi alanım dışında ama dolar endeksı ıle orantılı dolar aleyhıne gelişmeler avroyu da çıkarır
Çolakoğlu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
asfar ()33,50 veya 33 gelse daha güzel olur yılmaz bey sanki ytd beklenti sadece
0BeğenmedimŞikayet
Çolakoğlu ()Avro alınırmı bu fiyattan daha düşermi
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Yarı metale daldık full olmayınca stres de az oluyor
0BeğenmedimŞikayet
Mubarekmesut ()Dün 34 ten bozanlar almadiysa terso oldu
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Cevapladığın için tesekur ederim.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()34.3 üzerine oturabilirse 34.15 34.2 asagisina inmez ama 34.3 den asagi donus yaparsa o zaman 33.9 a kadar dusup oradan yukari cikabilir.
Suan benim hissettigim yani teknik olarak tam bir cikiş ibaresi yok ama yeni tepe oluşacak gibi. Bu konuda yanilabilirimde ama suan gözlemlediğim ve bir kaç indikatörden aldiğim izlenim bu sekilde.
Hayirli olsun aliminiz insallah kârla satabikirsiniz diyeyim.
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Tepelerden gelen direnç hatları güzel çalışıyor asıl önemli olan kısım bana göre buralardır teknik olarak ve 34.8 deki takılma noktasıda tamda oralardı o noktalar ve 35 içinde yine denk gelen noktalar önemli bana göre yeni oluşan oluşumuda iyi takip edip nasıl bir fm ortaya çıkacak bakmak lazım birazda o açıdan işaretler aramak lazım ihtimaller çok bunların arasından kuvvetli olanı yada olanları bulmak gerek tepede bende uyarı yaptım giriş yaptığım an zirvede ancak bazı arkadaşlar satış yerine alış yaptılar oralarda halbuki satış sinyalleri vardı
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Loş kardeş, analizinizde belki 33.90 a kadar bir çekilme olabilir, daha sonra hacimli olarak yukarı çıkar olarak anladım. Yani öngörünüz anlattığım gibimi. Ben dün 34.60 lardan maliyetlenmistim. Belki herkez yadırgayacak ama öyle. 34.80 den ciksamda olurdu lakin çıkmadım. Şimdi 35. xxx geli ümidi ile bekliyorum. Hepiniz iyisiniz...
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Yok los bu konuda seninle ben anlaşamam çünkü ben senin grafiklerini veya analizlerini hiç sorgulamam ancak sen benim grafik ve analizlerimi sorgularsın bu konuda çok sıkıntı yaşadım seninle başka sorunum yok birazda kişilik olarak benim zıttım bir kişiliğin var o yüzden sıkıntı oluyor ancak teknik olarak ben kimin ne yaptığını az çok biliyorum teknik açıdan güzel noktaları takip ediyorsun bunu dünde yazdım sen yinede uğra analizlerini yap benim bu konuda bir sıkıntım sadece seninle değil hiçkimse ile yok sadece alengirli işleri pek sevmem teknik konulardada bu geçerlidir ama seninle alakalı böyle bir sıkıntım yok başta dediklerimden kaynaklı sorunlar olmuştur ondan uzak durmuşumdur çünkü ben polemik oluşacak işlerden uzak durmayı severim bu reel hayatımdada böyledir
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Inanki seninle hiç bir sorunum yok ben seninle gayet iyi anlasabiliyorum ama sen benimle iyi anlaşmak istemiyorsun diyebilirim :))
Ben birine birşey yazacaksam açık açik yazarim merak etme. O yuzden benim sorularimi ya da sana yazdigim yazilari yanlis anlamazsan benle çok kolay anlasirsin buna emin olabilirsin :)
Grafik yetkisi verilmis olabilir sana istersen bi bak mesaj yerinde grafik alani gelmis mi diye. Sen grafikleri atmaya basla ben ugramam :)
_gümüşçü1_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Kişilik olarak seninle anlaşamasamda teknik olarak takibin güzel emek olan her şeyi takdir etmişimdir bu vesile ile tebrik ediyorum güzel analiz emeğine sağlık. Kerim.
2BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()@Yılmaz34 tabiki olabilir yilmaz usta 34.4x civari bakip takip etmek gerekecek. Gördüklerimi ben yazdim. Ama suan benim dedigim seviyelere daha gelmedi. Firsat oldukça bakar firsat oldukça durumu belirtmeye calisirim. Ytd