Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0473 02:47:54
EUR 36.1760 02:47:54
USD 34.5181 02:47:54
ALTIN ONS $2669.4850 02:47:54

Konu: Sandusdt

⭐⭐ntmen_× ()
Bitcoin

0.2610 stoplu üst rakamlar takipte

Yorumlar (20)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Kral_Şhiba ()

Az az kar edip çıkmaya çalışıyoruz yapacak birsey yok. Korkudan 0.0006 aldığım pepeyi 0.000625 sattım dahada korkudan alamadım oda 0.00088 tl gitti)))

ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Eyvallah kral maalesef cok kişi hala zararda maalesef ufak işlemlere şans tanıyıp yüklü işlemlerde bana gelince şans yok ve 3 senedir zarar devam ediyor bende
Belki arkadaşlara faydamız olur diye yazıyorum like işn hikaye kısmı
Bol şans herkese

Kral_Şhiba için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Kral_Şhiba ()

Sand bittoren eos doge reef 2021de canımı çok yaktı sevmiyorum o coinleri. Ama emeğiniz için like sagolun.

0BeğenmedimŞikayet

Coin_üfleyen ()

Sepet işi yok sadece vadeli takiliyorum

Gürbüz_Sarıkaya için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Beğenileri veriyorum mutlu ol

Coin_üfleyen için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gürbüz_Sarıkaya ()

Roketci kardeş eskiden spot sepet yapardın ucanlari satıp tekrar alttan alırdın yine öğle birşeyler düşünüyormusun

1BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Bugün görevimi yerine getirdim Bereket versin kalan sağlar bizimdir birazda biz eğlenelim bitcoyla

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

3 harfli ler le 4 harfliler e dikkat etmek lazım sevgili müdirem ; )) btc de 3 harfli :) ipin ucu idolümdedir :))

Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

İp ucu veriyorum 4 harf

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Eskiden sıralamaya göre giderdim bilirdim sira kimde uzun zaman sonra tekrar deniyorum bakalım ne olacaksevgili @ntmen_×

2BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Sağol hocam like işin esprisi sizler kazanın kaybetmeyin yeterli

Şaşkın_1221 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Şaşkın_1221 ()

Ben atmışım sanki usta:) 2. Like vereyim dedim olmadı. Dediğin fiyatlardan spot almıştım. Allah razı olsun.

2BeğenmedimŞikayet

Coin_üfleyen ()

Tupcu de yok keyf yok forumda ahaa puhaa hepsi çöp vurdum tuydum asılı adam falan filan kamu spotu oldu:)))

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

12 den sonra unutma:)) 3 tane yeter zabah bakarız :))

2BeğenmedimŞikayet

Coin_üfleyen ()

Idolum like bitmiş borcum olsun:)

4BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

@Ortakahve @Coin_üfleyen
1 like gelmiş bu grafiğe trajikomik sayfa gerçekleri :)) sand hafiften uçtu:))

1BeğenmedimŞikayet

htcslk ()

Canom takıpteyım sagolsun ntmen yazmıs bıraz daha ınermı dıye bakıyom btc tam asagı gelmedı sankı

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Hak bitti vermekten:) şifreyi neyi kaybetme sakin :) maşallah hakkaten idolumsun valla tanımam başkasını... böcüklerin hakkını yime :)

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Mersi efenim tşkler sende olmasan like verenimiz yok :) 4 coin yazdık hepsi hareketini yaptı bu da yaparsa şifremi kaybederim yine :))

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Hadi bakalım stoplu devam ins:) emeğine sağlık devrem geçen güzel olsun @htcslk

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum