Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
1BeğenmedimŞikayet
Kral_Şhiba ()Az az kar edip çıkmaya çalışıyoruz yapacak birsey yok. Korkudan 0.0006 aldığım pepeyi 0.000625 sattım dahada korkudan alamadım oda 0.00088 tl gitti)))
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Eyvallah kral maalesef cok kişi hala zararda maalesef ufak işlemlere şans tanıyıp yüklü işlemlerde bana gelince şans yok ve 3 senedir zarar devam ediyor bende
Belki arkadaşlara faydamız olur diye yazıyorum like işn hikaye kısmı
Bol şans herkese
Kral_Şhiba için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kral_Şhiba ()Sand bittoren eos doge reef 2021de canımı çok yaktı sevmiyorum o coinleri. Ama emeğiniz için like sagolun.
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Sepet işi yok sadece vadeli takiliyorum
Gürbüz_Sarıkaya için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Beğenileri veriyorum mutlu ol
Coin_üfleyen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gürbüz_Sarıkaya ()Roketci kardeş eskiden spot sepet yapardın ucanlari satıp tekrar alttan alırdın yine öğle birşeyler düşünüyormusun
1BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Bugün görevimi yerine getirdim Bereket versin kalan sağlar bizimdir birazda biz eğlenelim bitcoyla
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()3 harfli ler le 4 harfliler e dikkat etmek lazım sevgili müdirem ; )) btc de 3 harfli :) ipin ucu idolümdedir :))
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()İp ucu veriyorum 4 harf
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Eskiden sıralamaya göre giderdim bilirdim sira kimde uzun zaman sonra tekrar deniyorum bakalım ne olacaksevgili @ntmen_×
2BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Sağol hocam like işin esprisi sizler kazanın kaybetmeyin yeterli
Şaşkın_1221 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Şaşkın_1221 ()Ben atmışım sanki usta:) 2. Like vereyim dedim olmadı. Dediğin fiyatlardan spot almıştım. Allah razı olsun.
2BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Tupcu de yok keyf yok forumda ahaa puhaa hepsi çöp vurdum tuydum asılı adam falan filan kamu spotu oldu:)))
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()12 den sonra unutma:)) 3 tane yeter zabah bakarız :))
2BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Idolum like bitmiş borcum olsun:)
4BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()@Ortakahve @Coin_üfleyen
1 like gelmiş bu grafiğe trajikomik sayfa gerçekleri :)) sand hafiften uçtu:))
1BeğenmedimŞikayet
htcslk ()Canom takıpteyım sagolsun ntmen yazmıs bıraz daha ınermı dıye bakıyom btc tam asagı gelmedı sankı
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Hak bitti vermekten:) şifreyi neyi kaybetme sakin :) maşallah hakkaten idolumsun valla tanımam başkasını... böcüklerin hakkını yime :)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Mersi efenim tşkler sende olmasan like verenimiz yok :) 4 coin yazdık hepsi hareketini yaptı bu da yaparsa şifremi kaybederim yine :))
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Hadi bakalım stoplu devam ins:) emeğine sağlık devrem geçen güzel olsun @htcslk