Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
kalbi_Allah ()Teşekkürler
LosAnarquista_60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()@kalbi_Allah ytd
Belki biraz biraz
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()@Yılmaz34 direncler
Daha gidebilir takip etmek lazim
0BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Evet los kardeş dün geldi oğlum rahatsız onunla ilgilenirken gördüm ama alıma girene kadar 70lere geldi ben de beklemeyi tercih ettim gene salar belki diye. Ama olmadı. Geçen hafta böyle az az salıp bir gün öncenin dibi ertesi günün tepesi veya takini oluyordu. Şimdi de yükseliyor sanki böyle. @REŞAT12 bey de demişti hareketten emin olmadan girmem 2 sene geçse beklerim diye. Ben de bekliyorum. Acelem yok vadem en az 6 ay en fazla 2 sene. Sizden de harekete geçerseniz paylaşım beklerim.
LosAnarquista_60 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()@husniyealtun
33.5 ilk destek dün alınabilirdi bugun gelirse ben almam.
32.7 32.8 ikinci
32.3 üçüncü
31.8 son destek kirilirsa yine almam nereye düşecek önce ona bakarim. Ytd
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
asfar ()Elinizde var mı gümüş
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()31.8 üstü hafta kapanisi 36 ya götürebilir. Bu önemli zaten 33.5 4 kere düştüğü bant ustunde hafta kapanisi yaptiği icin 36 bekliyorum ben. Yani bu kapanislari onemsiyorum.
Kritik noktalardaki kapanislar disindaki kapanislarin onemi yok. Şuan krtik yer 31.8 uzeri hafta kapanislari.
31.8 asagisinda hafta kapanisi olursa tekrardan 30.06 ya kadar dusmesi lazim sonra karar verirler oyun kurucular.
Yani suan anlik takip istiyor. Size bol kazanclar. Bence belli bir sure 31.8 asagisina inmemesi lazim.
31.8 in onemi 7 8 ay onceki 23.9 ustu hafta kapanisiyla ayni oneme sahip o yuzden suan bende dip 31.8 asagisina inerse farkli bir dusuncem olursa gelir yazarim :) ytd
globalkriz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()33 lü seviyeleri koruması gerekiyor ki 34 yada 36 beklensin yoksa dip destek 31,80 bakalım sabah alıcılı mı satıcılı mı başlayacak. Haftalık kapanış güçlü oldu ama sen pek dikkate almıyorsun kapanışları
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()32.7 31.8 asagisi suan icin bende yok.
31.8 asagi kirilirsa ya fake kirilir ya da 30.06 ya kadar uzar o sira grafige bakmak lazim.
Suan beklentim once hedefe gitmesi. Yani buradan 33.5 asagisina inmeden bi 36 civarina cikip dususe gecmesi sonra hedef dip mi yoksa yeni tepemi ona bakmak lazim.
Önce düşüşe geçerse 31.8 den ya da 32.7 den yukari hareketlenirse 34.1 gecemeyebilir gibime geliyor şuan ama ona da anlik bakmak lazim. Ytd
globalkriz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Hayırlısı bakalım 33 ve 33,50 aralığının altı geri çekilmeleri başlatırsa alt destekler nereler olur
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()@globalkriz bunu okudun mu
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bunu okudun mu?
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Siz zaten humanisti dinleyip 25 dolar bekliyor olmaniz lazim. Ben 40 da gelecek desem 10 dolara da inecek desem onemi yok.
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Keremini ()Hocam merhaba. Gümüş ons grafiğindeki 35.50 yazan mor çizgi ile, 34.10 yazan siyah cizgi ve en sondak 36.08 yazan cizgiler hangi trendler özel degılse?
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()S. a abi On görünüz alış verirmi . sattık supriz yaptı arkasndan bakiyrz. :))
1BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Güzel bir analiz, keşke 32.200 lerde gelip yukarı yön analizi yapsaydınız.