Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Kanalın üst bandını deniyor. Bir kere denedi başarısız. Üç kereye kadar dener ve geçemezse bu sefer de alt banda yolculuk başlar :)
63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Cevabınız için teşekkür ederim
Emre_bey_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Emre_bey_ ()61980 kadar salinim yapacak ordan donmezse alt desteklere gider
63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Hocam, btc takıldı kaldı, ne yapacak sizce?
LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Teşekkür ederiz hocam
3BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Eyvallah.
@63ARGENTUM kanalı kırarsa üstü tabiki var. Ama ona da yine adım adım direnc olarak bakmak lazım. Maksimum seviye ise flamanın calısıp 77bine gitmesi olur gözüküyor.
Firari55 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()O hep gözümün önünde ama günlük de bakıyorum ben.
66500 tepesinden sonra. 64400 tepesini yapınca flamaya dönüşür mü diye de hep düşündüm :)
Şimdi de zaten kanalı kırarsa yine flama olur mu diye bakıyorum:)
Çalışırsa da 77000 üzerine denk geliyor.
1BeğenmedimŞikayet
Firari55 ()Ben verdim müdür biri disklike atmış onuda düzeltim
0BeğenmedimŞikayet
Emre_bey_ ()grafigi daralttigimizda 53 binden gelen yukselis baz alirsak flamaya bemzetebiliriz doğukan bide oıle bak
1BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Like geldi hocam, üstü var mı Kıymetli Hocam?
4BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Evet rakamına kadar nokta atısı vermişim 63500 diye ama bir tane like gelmemiş :)
Firari55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Firari55 ()Nokta atışı
0BeğenmedimŞikayet
Emre_bey_ ()emegine salik dostum
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Göremedim.
Kanal görüyorum üst band 63500 e gidiyor
0BeğenmedimŞikayet
Emre_bey_ ()btc 4 h de oluşan kama miz var grafik yapip atarmısin dostum
3BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Pembe alan kırılıp da Altın da gün kapatmadığı sürece böyle git geller yaşanır.
60-65 arasında alsat yaparak kazanılır!
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Eyvallah dostum bereketli kazanclar
VforVendetta• için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Others. dom a bak canavar gibi , tepikede nasıl yukarı vuruyor . Daha others. d. ile işimiz uzun dostum. Alıştılar tabi btc her % 2- % 3 düşünce altların % 20 düşmesine , others. dom yukarı ivmelendikte bu sefer tam tersi yaşayacağız. Bana müsaade dostum.
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Hayırlısı olsun diyelim. Bende envai çeşit var bugün sadece unı satıp cake aldım. İkame olarak aynı formatlar diye.
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()1 hafta önce 1,99 a aldıgım wif hala 2,32
Jto desen 2,50 üzerine cıktıgı icin indi ve bir hafta daha buralarda kaldıktan sonra anca hareketlenir onda da 1,93 maliyetim var daha %10 bile terse girmedim.
Umarım böyle kalır.
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Öyle görünüyor. Çok şişmiş olanları elden geçirdiler ama diğerleri iyi dayandı.
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Bende altlara bakıyorum ne derece etkileniyor diye. Takipde olduklarımda pek bir düşüş yok. Ya da milletin zarara satacak malı yok diye satmadığı icin pek bir baskı oluşmadı :)
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()btc . dom düşüyor dostum. Others. dom şimdilik sağlam kaldı.