Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
1BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Tamam abi teşekkür ediyorum. O çok yazma işini ben çok yapıyorum bu aralar biraz daha dikkat etmem lazım sanırım. Grafik yetkisi olmadığı için birazda ondan oluyor. Hem ben anlık olarakta hareketleri kaçırmamak için tam hedefler vermek için sürekli takip ediyorum ondan yoğun yorum trafiği oluyor. Neyse kendine iyi bak hayırlı geceler Allah rahatlık versin.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()En son bir hafta önceki yaptığım işlem bu haftaya geri çekilme olursa buralardan sinek in hediye ettiği dolar lardan bir miktar ilave ederek gram artışıyla yerine koyacağım yukarı hareket olursa da işlem yapmayacağım inşaallah
(1 hafta önce) Cevap yaz
05.08.2024 te 0,8715 ten gümüşü tekrar yerine koyarken kullandığım dolar ın yaklaşık üçte birini daha 1,08664 den çok daha az gümüş vererek geri aldım.
https://yorum. altin.in/konu/33833409- besinc i- tur- islemlerim- yeni- uyeler- ve- kendime- not
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bu başlık altında en son 22 dolar ve TL olarak 21,01 den sonra yaptığım eklemelerden sonraki işlemlerimin tamamını anında paylaştım kısmet olursa 6 tur işlemleri başlığı altında paylaşmaya devam edeceğim inşaallah.
@_gümüşçü1_ fazla yorum yazmak istemiyorum paylaşımlarını gördükçe grafik yetkisi alman için like ile destekleyeceğim inşaallah fazla yazışma yapmak istemiyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Abi gri hatla gösterdim dedigin 30,370, 28. xxx ler mi oluyor...
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()05.08.2024 te 0,8715 ten gümüşü tekrar yerine koyarken kullandığım dolar ın yaklaşık üçte birini daha 1,08664 den çok daha az gümüş vererek geri aldım.
0BeğenmedimŞikayet
Zalman ()kendini çok fazla methediyorsun hocam be. bırak bazı şeyler sende kalsın. bize ne alım satımlarından!
4BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Devamı altta
REŞAT12 (1 dakika önce) Cevap yaz
Konu: Kasa ve Masa Daima Kaybeder dolar Zarar Garantili
En son 0,98530 dan gram artırarak gümüşe geçtiğim parçayı hem dolar hem gümüş artırarak 0,1000004 den dolara geçtim
https://yorum. altin.in/tum/gumus
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Yukarı tepki verebilirse daha az gümüş verip daha fazla dolar almak suretiyle dolara geçeceğim inşaallah. Sonraki kademem değişmedi 33,50 üzeri ama direk oraya gitmeyeceğini sinek in bedava gümüş dolar TL hediye etmeye devam edeceğini düşünüyorum.
Altta paylaştığım işlemler kasa ve masanın daima kaybettiğinin ispatı.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Yukarı tepki verebilirse dirençte son olarak gümüşe geçtiğim parçayı daha az gümüş verip daha fazla gümüş almak suretiyle dolar a geçeceğim inşaallah. Sonraki kademem değişmedi 33,50 üzeri ama direk oraya gitmeyeceğini sinek in bedava gümüş dolar TL hediye etmeye devam edeceğini düşünüyorum.
Altta paylaştığım işlemler kasa ve masanın daima kaybettiğinin ispatı.