Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0469 03:34:28
EUR 36.1753 03:34:28
USD 34.5320 03:34:28
ALTIN ONS $2672.6100 03:34:28

Konu: btc beklentı.

Böyle birsey makul.

Yorumlar (20)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

mexido ()

Olabilir hcam. Yukari gidemiyor cunku gitse domiyi yukseltecek. Iki arada bir dere de kalinca da beklenen sey gelmiyor ne yazikki sureci uzatiyor.

Mavi_Gezegen19 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Klas_Yatırımcı ()

Zaten kimse gelmiyor market içinde olan paralarla millet birbirini tırtıklıyor olacak iş degil bu şekilde içerdeki insanlarda biter gider

0BeğenmedimŞikayet

Mavi_Gezegen19 ()

Denetim yok bişey yok kim kime dumduma, kim kimi çarparsa altlardaki durum.

Klas_Yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Klas_Yatırımcı ()

Ben devamlı elim tetikte short kovalıyorum çokta memnunum

Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Klas_Yatırımcı ()

Bir cacık olmaz bu piyasadan eski şaşalı yükselişleri mümkün degil artık btc şuan 60k 2x alabilmek için 120k olması gerek çekilir çile degil napmak lazım alt coin tuzaklarına yöneliyor insanlar binlerce alt coin var bir o kadarda coin mezarlıgında var nerde bu paranın bollugu

0BeğenmedimŞikayet

Mavi_Gezegen19 ()

Kendim nakitte bekleyeceğimden değil ayı nın son bitirici vuruşunda olmak istemiyorum yoksa bunca beklediğimiz yıl alım için beklediğimiz sabırı heba etmiş olurum ha çıkarsada bir iki usd t k lık alım yapıyorum mesela dün dego aldım 2k usdt lik %10 kar var şimdlik.

63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

63ARGENTUM ()

Keşke hiç bulaşmasaydık, sürekli ekrana bakıyoruz, ortada hiçbir şey yok. Sadece zarar

1BeğenmedimŞikayet

KIK9GY ()

73 ten 60 indiğinde yarıya indiğini düşünmüyorum. En iyi ihtimal diyorsunuz o da 3-5 coin . Hangisidir bilinmez. 73 seviyesine 10xten aşağısı kurtarmaz çoğunun.3x5x en iyi ihtimal. btc nin inmesi çıkması pek anlam ifade etmiyor.
Yaman Okayın bir sözü var;
Hepimiz pınarın başında bekliyoruz. Bekleyen çok su az.
Ne olur peki. Dövüş başlar dövüş.
Alt çok para az ...

0BeğenmedimŞikayet

63ARGENTUM ()

Evet Oğuzhan Hocam, yükseliş başlarsa sizin gibi nakitte bekleyen arkadaşlar bir yerden girer. Herkes mutlu olur. İnşallah diyelim Kıymetli Hocam

0BeğenmedimŞikayet

Mavi_Gezegen19 ()

Dile kolay neredeyse dört yıl olacak hep bunalım hep stres kolay değil.

0BeğenmedimŞikayet

63ARGENTUM ()

Nakitte bekleyenler için süper fırsat olur ancak kriptoda olanlarda psikoloji falan bırakmaz zaten moral olarak geneli çökmüş durumda.

0BeğenmedimŞikayet

Mavi_Gezegen19 ()

Keşkem burdan dönsek 75 de 42 de bizim elimizde değil onların kararı.

0BeğenmedimŞikayet

Mavi_Gezegen19 ()

Yarıya iner inmesine de sonrası beşe ona katlar hep birden olmasada sırayla uçururlar.

0BeğenmedimŞikayet

63ARGENTUM ()

Oğuzhan Hocam diyelim ki 42 geldi, cüzdan o zaman en iyi ihtimalle yarıya iner. Sonra 60 yaptı.60 yapana kadar kaç ay geçer , yarıya inen cüzdan tekrar eski haline gelir mi ?
BTC 75 bin yapsa en kötü coin 2x yapar. Hangi ihtimal sizce daha güzel?

0BeğenmedimŞikayet

Mavi_Gezegen19 ()

42 gelirse altlar da yukarı hareketin başlangıcı olur yoksa bu btc düşene kadar süründürme devam edecek.

mexido için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

mexido ()

50seviylerine kadar dusus gozukuyor 49k yi tekrar test ederiz gibi ozaman kirilirsa 42k kirilmazsa 49dan baslatirlar belkide artik kim bilir.

1BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Pek emek vermedik dostum. Hergun burada yazıp çizenler var. Onlar emekçi. Biz arada bir gelip yazıp gidiyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

63ARGENTUM ()

Emekleriniz için teşekkür ederiz Ayhan Hocam

0BeğenmedimŞikayet

63ARGENTUM ()

Ayhan Hocam inşallah diyelim

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum