Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
Rotavsi ()Neyse boşver onu bunu doğum günün kutlu olsun :)
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gold_Miner20 ()tebrik ederim bende zaten sizden değil, %80 den bahsettim :))
1BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()bedenımı ruhumu ve psıkolojımı kenara bırakıp ıslem acıyorum ben hocam:) baskaları ıcın gecerlı olabılır ama ben baskası degılım:)
Gold_Miner20 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gold_Miner20 ()insan pisikolojisi, o fiyat gelirse kaçırmam der ama o fiyat geldiğinde daha da düşerse der yine almaz, o yüzden ufak ufak alım yapıp uzun vade düşünmek lazım para biriktiriyor gibi
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()o fıyatlar gelmesı ıcın onsun 100$dan fazla dusmesı lazım sanırım o fıyatlar gelırse ben kacırmam dusmez demem ama duserde harıka olur alım ıcın
1BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()2 metre kanka:) sankı havuza atlayacak ne kadar derın dıyor ya :) 100tl duserse alcan beleş alım fırsatı:))
Rotavsi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gold_Miner20 ()Gelişmeler grafiği hareket ettirmek içindir, P. Y ler her zaman istediği haberi görür, istemediği haberi görmek istemez
Kesin düşer demiyorum ama düşüş trend çizgimiz yukarı kırılmadıktan sonra düşüş devam eder
Yusufkenan_61 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yusufkenan_61 ()2670 lira olması için ONS un 200 dolar geri gelmesi gerekiyor. Bu çok aşırı bir rakam. Bunun için nasıl bir gelişme olacak ki bu olsun.
1BeğenmedimŞikayet
paratic ()Kanal içi hareket 3 yükseliş ve 3 düşüş trendi. 4 ve şuanda son olan trend ise karar aşaması. Yoruma gelirsek yükseliş kanalının 4. trendi tamamlanmadan düşüş yaşanmış. Buda bana düşüşün devam edeceğini söyler. Al için bekle yada sat anlamı taşır YTD.
1BeğenmedimŞikayet
Gold_Miner20 ()Rica ederim
0BeğenmedimŞikayet
Gold_Miner20 ()2 ayda güzel çıkış yaptı, bi düzeltme gelme ihtimali yüksek
Ama düşen trend çizgisi yukarı kırılırsa gümüş almak mantıklı
Fayaza için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Rotavsi ()Teşekkürler hocam sağolun
1BeğenmedimŞikayet
Fayaza ()Aynı grafik üzerinden gidiyoruz ve benimde beklentim tam olarak oralar
0BeğenmedimŞikayet
Gold_Miner20 ()2660-2670 görünüyor bende gram tl olarak, şu anda
0BeğenmedimŞikayet
Gold_Miner20 ()iki gün birşey değil ki :)
Murathan_34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Rotavsi ()Emeğimizi saglik aşağısı ne kadar derin acaba ? Ortalama
1BeğenmedimŞikayet
Murathan_34 ()2 gündür gidicez Gold hocam, bir gidemedik