Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0497 00:24:00
EUR 36.2202 00:24:00
USD 34.4826 00:24:00
ALTIN ONS $2669.8200 00:24:00

Grafiği gönderen: LostPassengerr

bitcoin Mart 2024 den beri var olan alıcılı bölgeye ulaştı. Teknik anlamda buralarda dönüş aranır. Temel anlamda ise global olayları hepimiz biliyoruz ve bu işin bir de var olan vadeli piyasası tarafı var. Oradaki oyuncuları liq etmek üzere aşağı yada yukarı yönlü iğneler olması normaldir.

ÖNEMLİ NOT: Bu zamana kadar ki 5 boğanın başlangıcı Ekim de oldu…

Yorumlar (23)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

LostPassengerr ()

Net yorum net sonuc !

1BeğenmedimŞikayet

mevlutefe ()

Dogu mesajı aldım anticator uygulaması indirdim sagolasin kardeşim benim varolasin

LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

LostPassengerr ()

Valla ister al ister alma beni inan ilgilendirmiyor ama bana boş yapma lütfen…

Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Bugünü de görmek ıstiyorum gece 3 4 arası uyuyordum 63k kırdığını görürsem alicam söz:) ama kıramayacak

0BeğenmedimŞikayet

LostPassengerr ()

Aldın mı?

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Neyse ben susar sözümün geçmediği konularda zorlamam demiş büyük usta ünlü düşünür aristokrat samuel yandangel bende aynısından diyorum

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Değecek insana sorarım ben değmez kabul etmek değil uğraşmak istemiyorum durduk yere çatacak yer arıyor arkadaş

Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Şimdi bu söylemde bulunursanız karşı tarafın söyleminide kabul etmiş olucaksınız o vakit bizde neden böyle söylüyorsunuz yapmayın diye uyarı yapmıyacağız

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Kızıyorum sonra pişman oluyorum vicdanım benden önce biniyor otobüse kardeşim :))

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Ne zorlucam bastım engeli taş kalpli

0BeğenmedimŞikayet

yıldırım32 ()

:)) vallahi hocam siz daha çok kızmıştınız

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Kosovalı sende zorlama istersen akşam akşam senin tartışmaların yerine engin öngörülerini görmek istiyoruz sayfada :)

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Sakin olun kardeşim kırmayın bir birinizi şu günlerde değmez kalp kırmaya evet biraz ısrarcı lakin hoşgörmek lazım ne yapalım idare edicez

yıldırım32 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

yıldırım32 ()

kardeşim kırmak istemiyorum ama sen herkesi kırıyorsun kimse yatırım tavsiyesi vermiyor kimseyi eleştirmeye gerek var mı.
@Kzılhafiye1 hocayada aynısını yapıyorsun hem ısrarla yardım istiyorsun hem beğenmiyorsun herkesle polemiğe giriyorsun. Bırakalım hocalar bilgilerini paylaşsınlar. Kaldıki bu site en çok sana yardım etmeye çalışanları taşlıyorsun

0BeğenmedimŞikayet

yıldırım32 ()

kardeşim kırmak istemiyorum ama sen herkesi kırıyorsun kimse yatırım tavsiyesi vermiyor kimseyi eleştirmeye gerek var mı.
@Kzılhafiye1 hocayada aynısını yapıyorsun hem ısrarla yardım istiyorsun hem beğenmiyorsun herkesle polemiğe giriyorsun. Bırakalım hocalar bilgilerini paylaşsınlar. Kaldıki bu site en çok sana yardım etmeye çalışanları taşlıyorsun

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Siz engelleyin kafi istemeyen herkes engellesin sizin gibi kırıcı insanları ben zaten engellerim rahatsız olurum taşlardan..

yıldırım32 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

yıldırım32 ()

Selda sizin kadar yorum yapan yok sitede bütün hocaları kızdırmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.
Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz keşke herkes sizi engellesede kurtulsak. Sizi görmekten bıktık gerçekten.

0BeğenmedimŞikayet

Cursed ()

Ekimin ilk haftasindan sonra baktim biraz

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Sensin tamam lost

3BeğenmedimŞikayet

LostPassengerr ()

Benim orda yazdıklarımdan yükselecek yazdığımı anlıyorsan benim yazdıklarımı okuma daha iyi

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Senim yükselecek demene cevap olarak fikrimi yazdım geyik değilim geyik yapacak

1BeğenmedimŞikayet

LostPassengerr ()

Sanmıyorsan yazmış olmak için mi yazıyorsun ? Sende diğerleri gibi ge. yik yap daha iyi bunu yazmaktansa. Yani yazdığın şeyin anlamı ne anlamıyorum

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

61k derse burdan alicam ama 60.870 leri geçeceğini sanmıyorum ki orayı bike göremeyecek sanki

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum