Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Dünden bugüne
Usdt. dom düşmüş
Btc dom düşmüş
Btc usd t artmış
Others dom artmış
Bence kademe kademe alt boğa böyle oluşacak. Dünden bugüne oluşan geri dönüş sadece küçük bir orenegi idi.
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()benım kardan gıtmıs longlarda sabah guzel kar vardı bınans ıngılızce olunca gıttı karlarda bınanası zor kurtardım bugun hesabı
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()abı bırıne cektım bırıne cekılmıyor ıngılızce yapamadım dene bak long sort varsaolmuyor
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Sana dün dedim lunca stop çek dinlemiyon ki
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()luncu longladımdı 1000 roe vardı sabah saglamdı hamster onu longladım oda gıttı oglen cıkcaktım stop koycam dıye ugrasırken bınans ıngılızce kılıtlemıs acana kadar 4 saat gectı olan oldu zarar yok longlarda da
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Sinem abla ya yazdım cumartesi akşamına kadar malı boşalt görmedin mi
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()bugun bınansı zor kurtardım ıngılızce olması sıkıntı kac saat ugrastım cevırıcı buldum kılıtledıler dı abı longlara da stop koyamadımdı ama lıg olmadık
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Ben mumcuyum üstadım, her görüşe saygım sonsuz
VforVendetta• için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Eyvallah usta aklımdan gecen tam olarak bu . Artık olur olmaz ona birşey diyemem.
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Emeğine sağlık üstadım,
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Son bir düşüncemi paylaşacağım.
Usdt. dom trend desteğine her temas bizler için risk olacak . Diğer taraftan Alt boğayı getirecek olan usd t. dom trend desteğinde yürürken btc . dom düşüşü olacağını düşünüyorum.
Süreç içersinde usd domun trend desteği 4,10- 4,20 bandına temas ettiği noklardan birinde 2. veya 3. temas olabilir others. dom 18 üzerinde gördüğüm an piyasadan çekileceğim.
Bu benim kendi yol haritam. Bana müsaade arkadaşlar. Hepinize kolay gelsin.
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Şeklinde yazdık ve devamında usd t. dom un nefesi yetmedi :) Biraz daha çırpınır buralarda sonra kedini aşağı salar diye düşünüyorum.
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()En alttan geçen destek hattı usd t. dom trend desteği. Ara destek bulunduğumuz süreçte aşağı kırılması gereken destek.

Trend desteğine geldiğinde bir miktar dikkatli olmak gerekecek şun için ona daha zaman var. Öncelik ara desteği aşağı kırmak olmalı.