Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Baktım dediğin yere. 87.1 gibi direnç. Bu hat daha önce 1 yıl izlediğim hat sonra bozuldu bir alt hatta geçtim takip için ve 72.6-7 arası olan düşüşü yakaladım. :) arada bakarım buraya ama işleyen bu hat değil şu an. Bu hattın takip grafiklerini sana gösteririm sonra burada paylaşmıştım çok daha önce.
AngelsOfVengeance için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Valla benim elimde 29.75 30.25 yüklü alım olanlar var daha para yok 29.1 lerde almaya ama inerse eğer sen alırsın o başka. :) ben isterim devam etsin ederse sen gümüşsüz kalırsın bah. :)
0BeğenmedimŞikayet
AngelsOfVengeance ()Eyvallah sağolasın sana da burada bol kazançlar :)
_gümüşçü1_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AngelsOfVengeance ()Temas etsin ya bizim de gümüşümüz olsun :) biraz da biz terste kalalım ne olmuş :)
Altın onsa dikkat et 2655 geçmesin
Gümüş ons dikkat et 30.4 geçmesin
Yarına bi 29.1 yapsın alalım sonra uçuralım :)
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()87.3 takipteyim. 87.6 da şu an. Tamam sana kolay gelsin bereketli kazançlar.
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Canımız hep öyle istiyorda ne olacak onu bilmiyoruz. :) benimde beklentim o yönde ama buraya kadar çıkar diye çokta beklemedim yinede madem geldi bari temas edip dönsün geri. :)
0BeğenmedimŞikayet
AngelsOfVengeance ()87.1 civarına alan açık rasyoda ama oraya kadar iner mi bakmak lazım. Ben şimdi çıkıyorum az para kazanayım 20.00 gibi gelirim :)
0BeğenmedimŞikayet
AngelsOfVengeance ()O yüzden 90 üstünü ben şimdilik beklemiyorum. Iki direnci kırıp 93 yakarsa 99 da yakar :)
O yüzden 89. x gelsin bizim olsun :) sonra 75 sonrasına aşağı kırılım yapınca bakarız :)
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Ok bakarım
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Şu an rasyo 3s grafiğine bak. Tepede oluşan fm na bak. İyi çalışıyor anlık ama nereye kadar atar alta tam bilmiyorum. Göstergeler destekliyor. Gümüş ons hafif üste. Ben yazdığım an hareket başladı zaten. Şu an fm sonrası yeni mum açıldı yani 16:00 da açıldı. Bir kaç mum ile alta devam etmesini beklerim yanılmazsam eğer. Bazen kısa kalıyor hareket ama genelde çalışır bu fm.
0BeğenmedimŞikayet
AngelsOfVengeance ()75 destek.
Sen dediğim yeri çiz 89.7 direnç olarak göreceksin.
1BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Sağol dostum. Dediğin yerede bakarım. Benim her zaman yazdığım geniş bant bu grafiktir ve bozulmadan ben takibi değişmem. Direnç dediğin yerlerde evet destek tam bakmadım güncel duruma ama 75 gibi olması lazım. Açı daralıyor bir noktadan sonra burası bozulacak zaten ama nereden sonra onu bilmiyorum. Benim ana grafik budur bu alan içinde dar bant takipleri yapıyorum.
1BeğenmedimŞikayet
AngelsOfVengeance ()Eline sağlık.
Şubat 2021
Aralık 2022 diplerinden bir ışın yolla
89.5 ile 89.7 arasında sağlam direnç oluşuyor.
Senin kırmızı tepe şuan 89.5
1BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Benim rasyo geniş bant destek direnç dediğim grafik budur arkadaşlar. Ben bu grafiği uzun zamandır takip ediyorum. Destek bölgesi en son 72.7 6 civarını noktasal yakalamıştım. Direnç ise şu an 89 dediğim bu grafikte ise üstten tepelerden alta doğru olan kırmızı çizgidir. Kırmızı olan alttaki destek üstteki dirençtir kısaca. Bu dediğim gibi geniş bant aralığımdır. Bu geniş bant içinde bir çok defa alta üste zikzaklar yaptı bunlarıda takip ettik ancak dar bant takibi olarak yazdık. Şu an güncel durumunu çizemiyorum yetkim yok ama olursa tekrar paylaşırım. O zaman 90 dı bu değer direnç için ama zamansal olarak geri çekildi biraz. Açı daralıyor çünkü. İşte bu direnç üste kırarsa ve kalıcı olursa sıkıntı olur bana göre. Ben sanmıyorum kırsın. En fazla gideceği yer orasıdır ve tam temasa çok az kalmıştır.