Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
yıldırım32 ()Teşekkür ederim hocam
LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Hiç bilemiyorum…
yıldırım32 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
yıldırım32 ()Hocam tekrar 60k ları ziyaret eder mi acaba bir fırsat daha verirmi Acaba alım için
1BeğenmedimŞikayet
yıldırım32 ()Tabiki hocam zaten ben sizden cesaret alıp aldım tereddüt etmeden sizin gibi kimse şuradan alıyorum maliyetim bu diyen olmadı sizin bu kararlı tavrınız sayesinde kar yaptım. Yoksa ben iki yıldır çok zarar ettim hocam.
Dün Selda Hanımında kalbini kırdım galiba sizi kızdırdığı için. Geride pişman oldum özür dilerim okursa eğer.. Engellemiş beni
1BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Lost Hocam, objektif piyasayı okuyabilen , her zaman yardımcı olan saygı duyduğumuz bir arkadaş.
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Tabiki de alabilirsin almalısın da zaten. 2 gündür canlı canlı alım yapıyorum ve her kademe girişimde daha altı geldi. Bende her seferinde daha alttan alıp sadece üstten aldıklarımı sattım ve elimde sadece en alttan aldıklarım kaldı.
Neden yaptım bunu? Hem metod gösteriyorum , hem de Cesaret edip de benden daha ucuza alabilen belki olur da sabahtan akşama kadar boş boş yazısmak yerine üc bes bişey kazansın insanlar diye…
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Şanslar bitmez kriptoda, kaç defa geldi gitti sadece o an fırsatlar kaçar. Kaçtı gitti derken oyuna dahil olmak istersiniz, insanların satış yaptığı yerden benim gibi alım yaparsanız uzun süre terste kalırsınız.
0BeğenmedimŞikayet
yıldırım32 ()Biliyorum hocam uzun zamandır takip ediyorum sizi aslında sizin maliyetlerden daha düşük yerden aldım pepe ftm ve apt ama kar edince sattım hocam belki tekrar döner diye :))
2BeğenmedimŞikayet
yıldırım32 ()Aynen vallahi @LostPassengerr hoca btc aşağı düşerken topladı valla helal olsun bir şans daha verirmi Acaba tekrar btc
63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Sadece alım yapmıyorum eksik olmuş (mütevazi olamayacağım kusura bakmasın deve. kusları) aynı zamanda da kardayım , para kazanmak istesem de suan satarım paramı cebime koyarım…
1BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Ben de dün bir kademe aldım, ortalama düşürmek için, korkarsanız hiçbir şey yapamazsınız.
1BeğenmedimŞikayet
yıldırım32 ()Hocam vallahi helal olsun size tek tek alım yapıyorsunuz hiç korkmadan tek alım yapan sizsiniz tebrik ederim. Hala nakitteyim hocam btc tekrar 60k civarı döner mi acaba beklesem.
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Güncelleme
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()0,29lara doğru yükseliş bekliyorum demek istedim. Long işlem yükseliş taraflıdır
cameli58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cameli58 ()Ne demek istediniz hocam