Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"ttrak" fiyatlar koma çıkışına dayandı korumacılar çıkışa plan yapmalı
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"ttrak" 778 e kadar tepki sayıyoruz geçemezse vazgeçecez geçerse kademe artıracaz
1BeğenmedimŞikayet
toriçelli ()sağolasın dostum
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()hocam 241.4 aşılmadan işleme girmiyoruz
toriçelli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
toriçelli ()Dostum PKENT durumlar nedir izlemeye devammı buradan alalımmı
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()ttrak 778 e kadar tepki sayıyıroz geçemezse eldekileri satacaz geçerse kademe artırma
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"ttrak" yanıldık
0BeğenmedimŞikayet
Turgutck ()Hcm gnydın hayrlı cuma lar prkab için grafiğini sayfanızda bulamadım yardımcı olurmusunuz kaç aralığını geçmesi lazım
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()İlgili üyenin sayfasına girip sadece grafik tarafını seçerseniz sadece grafikler görünür
serdargurbetci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
serdargurbetci ()Nerden aktif oluyor hocam
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()17.15 de komadan kurtuluyor
Denge27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Grafik sekmesini aktif edersiniz daha çabuk bulursunuz
serdargurbetci için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Kademeleri nasıl yapıyoruz hatırlıyorsunuz değil mi?
Can42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Eski dostumuz lkmnh de durum nedir üstadım..
0BeğenmedimŞikayet
serdargurbetci ()Hocam mia ile ilgili grafiğiniz vardı okadar sayfada geri gittim bulamadım
0BeğenmedimŞikayet
Can42 ()Emeğinize sağlık . Bir miktar alıyorum üstadım.
0BeğenmedimŞikayet
melay ()aklınıza sağlık :)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()düşen trendlerde çarpanı 1 de bırakabilirsiniz yatay eğilimlerde daha sağlıklı (aldatıcı sinyal) üretmemesi adına çarpanı yükseltirseniz
Protex için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Doğan_güneş_ ()Teşekkürler hocam sağolun
0BeğenmedimŞikayet
Protex ()Ustad selamlar. Alfa carpan degeri 1.2 girmiyormuyduk. Bende buy gorunmuyor. Deger yanlis sanirim.
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()geçen sene eylülden gelen bir düşüş trendi var /grafiği sayfada işte o aynı zamanda koma direnci ile aynı yerden geçiyor oranın geçilip geçilmemesine dikkat edeceksiniz (rakamlara takılmayın)
Adalet_1453 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adalet_1453 ()Selam aleyküm üstad gesanda önemli nokta 47,65 seviyesimi hangi seviyelere dikkat etmeliyim
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()haftalık sarın çekim kuvvetinde o üsteki sar aşağı attığında temas ederse bu sadece tepki olur (yükseliş)
Doğan_güneş_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Doğan_güneş_ ()İchimoku 4 h da al verdi degilmi hocam sar da da aynı şekilde al verdi onu 695 civarında doğrumudur hocam