Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0494 20:13:13
EUR 36.2105 20:13:13
USD 34.4809 20:13:13
ALTIN ONS $2664.0550 20:13:13

Grafiği gönderen: Diebright

⭐⭐Diebright ()
Gümüş

Günlük stoch rsi değerine bakarsak tepe yapılmış ve dusus devam etmeli. Ancak gösterge yanıltabilir. Biz ons değerine odaklanalim. 30.2 usd fibo ve psikolojik bir bant seviyesi olarak 30 usdye dikkat etmek gerek. 30 usd aşağısına düşerse şayet ilk etapta gunluk ema50 degeri olan 29.13 usd seviyesine kadar satış baskısı devam edebilir. Piyasa 50 bpye göre fiyatladi. Guncel durum %61 oranında 50 bp düşüş yönünde. Düz mantık olarak 25 bp olursa düşüş olur. 50 bp zaten fiyatlandı sabit ve düşüş yönünde olabilir. Faiz Oranı sonrasi açıklamalar tabi daha önemli. Ancak esas etki genelde haftaya kadar devam edebiliyor. Yani esas yön süreç alıyor Fed sonrasinda.

Yorumlar (15)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Anldım pekı bu yukselıs yonlumu olur 50 puan bax

Cihanara için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Platin bende de var ancak her yere yetişemiyorum çok fazla olmadığından önemsemiyorum. En son 34 lü seviyelerden satış yapıp 29. küsürlerden almıştım. Karda olduğum için onunla cebelleşemiyorum. Varsın ne olursa olsun. Derdim gümüş arttırmak.

Diebright için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cihanara ()

Ben al sat yapiyorum, 31.20 den ciktigimi simdi 30$ dan geri aldim. Bana bakmayin, kendi riskinizi kendiniz alin, adamlar 50 baz faiz indirmis

Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Evet insalh alım fırsatı verır hepımıze

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Bol kazançlarınız olsun kalbi güzel insan. Çok uzun zamandır emeğinizi çabanızı takdir ediyorum. Yolunuz kazancınız bereketiniz bol olsun.

0BeğenmedimŞikayet

GEÇİLMEZ ()

altın al sana tavsiyem hemde fiziki)

İda için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cihanara ()

0.976 dan aldigimi 0.999 dan ciktim, digeri icin 31.75 beklerim gelirse onu da cikarim üstad. Bugün gümüsten para kazanmak hic hesapta yoktu aslinda

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

İnşallah.31.22 usd gecilirse daha çok kazanır. Ben gümüş almadım. Platin al sat yaptım biraz önce.

İda için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Kalbi temiz olan herkes kazanır umarım

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

31.22 geldi sırada 31.75 usd var o halde.

0BeğenmedimŞikayet

Cihanara ()

Riskli bu isler, 25 baz gelse bu sefer de bodoslama asagi giderdi. 50 geldi beklendigi gibi 31$ üstüne atti, gayet normal, süpriz faiz indirimi onslarda yükselis getirir diye gecenlerde belirtmistim. Faiz kararini kimse bilmiyor, haliyle onsun kac olacagini da kimse bilemez, takip etmelisiniz

Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Ya zararmı ettık erken mı sattık insalh 30 31 lerden alım verıcekmı sızce

0BeğenmedimŞikayet

Cihanara ()

Genelde herkes düsüs bekliyorsa yükselir üstad. Elde hic gümüs olmadigi icin karar öncesi bir parca, karardan sonra 30.65$ gibi bir parca daha aldim. Simdi Powel cikip bu faiz indirimini resesyon sebebiyle yapmadik, hersey mükemmel demesini bekliyoruz.

Yarin insallah altins1 den, özellikle borsadan cok güzel para kazanacagiz.

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

30.8 usd civarında haftalık grafikte 32.5 usdden düşen trend çizgisi geçiyordu. İzinde olunca bilgisayardan pek bakamadım. Telefondan çizince öyle görünüyordu. Açıkçası 31.22 usd dokunur diye bekliyordum. 31.08 usd yapmis. Önümüzdeki saatlerde volatilite fazla olacaktır ancak esas yönü bulması birkaç gün alabilir. Gümüş gösterge tepede. Platin ise tepeden düşüşe başladı. Bugün dahil üçüncü gün. Altin ons da 16 Eylülde tepe yapip gösterge düşüş yapmaya başlamış. Altin onsta 2530 usd kritik olur. Gümüş onsta 30 usd. Platinde 958 usd. Bu değerlerin aşağısına gitmedikce yukarılarda tutunmaya çalışır.

0BeğenmedimŞikayet

Cihanara ()

Üstad 30.15$ dan cikarken, günlükte tepe yaptirmak isterlerse 30.80-31$ gelir demistin, tam isabet oldu 31$ direncine takildi. Elbette 50 baz indirim beklentisinin birkac günde %30 dan %70'e cikmasi onsu oraya kadar tasidi. Sahsen 30.20$ dan satis beklerdim. Bakalim bugün hemen hemen herkesin bekledigi gibi satis mi gelecek yoksa burayi destek yapip 31$ üstüne mi atacak.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum