Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()evet doğru
Dostomodi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dostomodi ()Aynı zamanda Çeyrek lik r1 62,05 seviyesinde hocam
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"ARASE" fiyatlar koma üzerinde şubat dan gelen yavaş düşüş kırıldığında (200günlük le aynı seviyede) al sat dan vazgeçiyoruz
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"arase" bulutların üzerinde yavaş düşeni (şubat mayıs dan gelen) denemeye gidiyor izliyorsunuz değil mi?
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"arase" iki dip bir yükselen tepe yaptı komadan çıktığında yanında olacağız (55.20) w1
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"arase" komadan çıkmaya çalıştığınıda görüyorsunuz değil mi?
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Tamamdır üstadım teşekkür ederim..
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()aceleye gerek yok
Denge27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Tnztp deniyorum üstadım gep kapandı aldım saatlikte sağ omuz dibi stop noktam..
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Sılvr devam ediyorum vermedim daha tavandan biraz vermeye fırsat bırakmadılar sırtlanlar :))
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Anladım @ASRN hocam. Geçerse çifte kavrulmuş olacak yani..)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()saatlikte koma ardında mum açabilirse deneyebilirsiniz bu ilk işaret fişeğidir
Turgutck için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()günlük bakacaksınız zira koma çıkışı ile önemli aralık aynı seviyede onun için zorlanıyor 11. denemesi
bluemonth için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Turgutck ()Hcm gnydın prkap a neler oluyor çok düştü tepkimi
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Tamam hocam çok teşekkür ederim. Son bir sorum daha olacak zahmet olmazsa. Pciltte koma çıkışı sanırım 17.40-17.43 arasıydı. Yeni işlem açmak için saatlikte mi yoksa 4h ta mı bunun üzerini geçip geçmediğini takip etmeliyiz? ...
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()maliytenizin %2 uzağına koymalısınız ve daytrade ederken bu seviyeyi geçirmemelisiniz
bluemonth için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()@ASRN Hocam hoş geldiniz. Ufaktan bir uşak daytrade yapsak stobumuz neresi olabilir?
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()daha düşük bir dip yapmadığında denemek lazım
Denge27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Son dibe stop koy beni bi dene diyor resmen :))