Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()En güzeli adım adım gitmek. Ne korkmak lazım Ne fomolanmak lazım. Birsey söyleyen herkes bunun nedenini paylaşmalı ama dediğin gibi
Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Yani bilen var bilmeyen var bir şeyler öğrenmeye çalışıp fikir sunmak isteyen var sonuçta fikirler çoğaldıkça yanlış doğru ortaya çıkacaktır burada bileni bilmeyeni kitle ortaya çıkarıcaktır abartı alt abartı üst rakamları her zaman seçenek dahilindedir lakin bununda tabiki alt yapısı olması gerekiyor pat diye durduk yere 40k birden düşüş olucak demek için sebepte sunmak gerekir velhasıl iyi araştırıp sağlam adım atmak gerekir şu ortamda
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Son derece doğru. En azından Oluru var. Hiç çizmeyip fikri olmadan zkri inşa etmeye calisanlardan farkımız olsun. Tebrikler ve tesekkurler
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()EyvaAllah müdür :) harita severler derneği üyesiyiz dedik ayak üstü bir kaç tane çizgi atalım ekrana hani spot mal almak isteyen ler olur en azından giriş çıkışlar fikir oluşturur içinde bulunduğumuz dalga 50k eylül ayın 11 70 üstü olan dalga ise 30 a kadar oluşması gerekiyor kısada diğer dalgaları henüz kontrol etmedim
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Eline sağlık müdürüm harita severiz. Son dalga bana fazla geldi sanki fakat. Makul gorunuyor onun dışında. Bu dalgalara zmaansal surec ekledin mi?
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Young abiler kapanışı satışla yapıyor galiba
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Farketmiyor patron senin takip becerine kalmış
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()pekı kac coınle gırelım 80 k ya gıdelım