Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Tmm idolum öğlen bakarız olmazsa balkon konuşması filan yaparız:) w coin iflah olmaz spot coinlere boğa gelmiş bizim aldıklarımız 5 tetere yerden yere atıyor kendisini:))
Coin_üfleyen için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Dostlar bana musade ben varken botlar çekilmiyor:))
Yarın hatırlat idolum saat 7 de w coin bakalim nöbet tutmaya gerek yog:)))
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Bilmimm abi, acemi işi yapacem artık bende, çok bilmek iyi degil
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KIK9GY ()Hayal et casper. :)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Kayfeci ben fomo hodl modl hedge filan oldum alım yapamıyorum çay çekirdek olay mahallini izliyorum nolcak şimdi ufaktan longa devam etsem mi ne dersin fikirlerin onemli usd t. d doninans filan deme gözünü seveyim :))
Açik_kahve için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Short a alışmam lazım abi yaa, fobi oldu biraz sanki. bugun bakmadım pek btc ye, zaten bu ara başarı oranı düşük benim, acemi iken daha fazla kolay kazaniyodum ben
The_hacim için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Çay çekirdek izliyorum şuan kıpraşmayayım ben ethf den batmayayım tek hata 1.7 den şort vurmamak bir daha gelirse zarara bakmadan kapatacam şort vuracam))
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Ufak bı girdim fobimi yemeyim diye ama bilmimm abi. seyrediyorum. islem yok şuanda, alt rakam gelirse girerik gelmezse seyrederim
The_hacim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()bazı coınler var orda ıs yapcak ondan seıyom maxc yı basta bprıva sıdus grok psps gıbı
1BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Sadıç buğün yine ortalık karışık şort giyip oturmak lazım heralde
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Olaaa, sen mexc ne demek bilmezken vardı bende o:)
Operasyon için az bişey attım oraya
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()nası maxc alısabıldınmı
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Başka bişeye benziyor gibi geldi bana ama, hayırlısı inş:)
0BeğenmedimŞikayet
NEO_34 ()Bende tam onu diyorum, bir cisim yaklaşıyor