Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Kırılır diye düşünüyorum son hareketlerden sonra ilk denemelerde biliyorsun geriye salacak dedik zayıftı hareketler ve öyle oldu ama sonrakilerin durumu farklı idi direnç kıracak görüntüsü oldu onlarda beklentim farklı idi yazmıştım sana bir önceki yorumlarda ama köşeye kadar sıkıştırdılar grafiği direnç henüz kırmadı nasip takibe devam
Boyka35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Evet nasip her zaman beklentiler gerçekleşmez ama biz takibimize devam ediyoruz bakalım.
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()altın onsu köşeye kadar sıkıştırdılar direnç destek direnç destek derken daracık bir alana sıkıştı en az 2550-60 aralığını bekliyorum!
_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()@Boyka35 dostum şuraya bak :))
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Kerim 0.9521 şuan gümüş ekleme yapmak uygunmu sana göre.?
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Teknik işe yaramaz diyorlar bunları ne yapacağız peki? :)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Eyvallah dostum yanılmayız inşallah baskı olan tarafa kırması gerekir yanılma payımızda var tabi bunuda zaman gösterecek her hareketi tam olarak her defasında tutturmak zor amacımız o ama zor bununda bilincindeyiz evelallah
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Yok be dostum o kadarda değil :)) bu defa iyi takip et 2550-60 ta olsun gözün :) 2523 üzerinde kalıcılık 2550 60 işaretidir bence çünkü direnç kırılacak dediğim yerin üzerinde
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()@Boyka35 dostum yine oraya geldi şimdi baskı artacaktır son hareketlerde birde fm oluştu hedef 2550-60 aralığı demiştik ya direnç sonrası 3. Denemede ihtimal düşüktü ancak burada biraz farklı durum var 4. Denemede bence takip edelim bakalım yanılır mıyız daha önce yanıltmadı bu defa ne eder bakalım
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Yeniden dirence baskı yapacak demiştik en son destek sonrası. Önce dirençte çizdik sonra desteğe indi yazdık destekten döndü dirence diye şimdi son durum bu bu defa baskı artar direnç kırması muhtemeldir fm hedefinide ekledim oraya 2550-60 aralığına atacaktır dirençten sonra daha öncede yazmıştım şimdi fm de oluştu onun hedefide oralarda
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Buradaki yükselen desteği 2500 de tutmazsa yatay bant desteği olan 2478-80 bölgesine kadar salma durumu var bu 2 bölgeyi takip edebilirsiniz
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()