Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Tepeye çıkmadan önce PU var dedik tepeyi işaret ettik gümüşü geriye çekti bu hareketi yaparak 27.7 ye sonra tepeye ulaştı tepede biraz önce alıntı yaptığım grafiği attım bu defa geriye sarkma yapması gerek gümüş ons üste hakaret etmesi lazım dedim 27.7 de aynen sarkma yaptı rasyo takip ettiğim 4s rsi gümüşte 27.7 den 29.2 ye kadar attı hareket yönlerini takip ettiğim şekilde paylaşıyorum arada hafif yanılmalarda oluyor ama yön konusunda çok farklı bir durum olmuyor sadece rasyo üste atacak dediğim zaman PU ile beklediğim yeri biraz daha geçti 89 a çıktı gösterge olarak az çok belli ediyor ama tam nokta olarak yanılmalar oluyor bazen
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Rasyoda böyle bir hareket beklediğimi burada yazmıştım PU var demiştim onun için gümüşte 30.8 31 direncini geçer diyemiyorum demiştim tahmin ettiğim gibi oldu hatta dahada fazlası oldu beklediğim yerinde üzerine çıktı rasyo ama artık düzeltme gelmesi lazım aynı grafik yani 4s rsi zirve yaptı şuan son attığım grafikte gösterdim
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Son durum
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()@Boyka35 dostum 4s rsi tepeye çıktı burada yazmıştım bak PU olayını ve sinyalin nereye çıkacağını gümüş tarafı içinse 28.5-6 aralığına kadar ihtimal vardı bende daha alta atarsa sıkıntı 30 üstünde idi rasyo burada dipteyken o yüzden 30.8 31 geçer diyemiyorum demiştim
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Bu gece veya yarın gündüz aksiyon olur diye düşünüyorum grafiğe göre normalde zamansal olarak yorum yapmam ama ihtimal var
Boyka35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Altın ons dirence gidecek gibi tekrar desteğin hemen Altın a inmiş ama yine üzerine doğru devam ediyor alan daraldı orada uç noktada takılıyor diyelim alandan çıkacak zaten bir şekilde bakalım direnç mi kırar destek mi zaman oldukça takipteyim rasyo dönmesi gerekir ufak ufak gümüşte deminde yazdım bazı alt grafiklerde PU var hareket başlaması gerekir çalışacaksa eğer veya diğer üst grafiklerede yansır ondan sonra çalışır ama dönmesi lazım gümüşün çok daha sarkma beklemem noktaları yazdım beklemeye başladım bakalım hayırlısı
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Dostum gümüş ons Yarım saatlik 45 dakikalık bunlara bak PU neden gümüşte yok diyorsun ya şimdi var işte bayadır izliyorum baktım yazan eden yok ben yazayım dedim :)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()altın onstaki direnç takibini gördün akşam ben o hatlarıda yakaladım mı bırakmam genelde iyi çalışırlar çünkü işime yarayan bir şeyin peşini bırakmam ben arada bir ters köşe ederler ama olsun oda bu işin cilvesi diyelim :))
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Dedim ya PU veya NU bunlar indikatörlerdeki durumlarada bakarak iyi takip etmek gereken işler yoksa üzer şahsen çok defa test ettim bir yere kadar ters orantılı gider ama sonra rsi sinyalini takip eder grafik buradada olduğu gibi grafik alta iniyordu rsi ise üste doğru idi sonra beklenen yine oldu ve grafikte üste döndü ve gümüşü geriye çekti aynı anda Altın onsta geriye inince biraz olan oldu akşam yazmıştım onuda dirençte sana biliyorsun
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Dostum nerde görürsem orada yazarım gümüşte olsa onuda yazardım :)) çalışıyor mu çalışmıyor mu sen ona bak :))
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Birileri bunların tesadüf olduğunu sanıyor ama olsun sağlık olsun biz işimize bakmaya devam edelim günlük ve haftalık ortalarda ama 4s diplerde geziyor orada bir tepe denemesi olabilir dikkatli takip etmek gerekir diye defalarca uyardım
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Bir yerde PU varsa ve rsi dipleri sıyırıyorsa orada 2 3 defa düşünmek gerekir
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Bu rasyo 4s deki PU durumu 4s diplerde geziyor tepeye doğru bir hareket olabilir takip etmek gerek gümüşe engel olabilir burası demiştik dediğim gibi detaylı bilgileri sonra yazarım güncelleme için