Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0469 01:10:44
EUR 36.1869 01:10:44
USD 34.5396 01:10:44
ALTIN ONS $2669.6100 01:10:44

Konu: Rasyo

Bunu az evvel attım ama düşmedi sanırım

Yorumlar (14)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Geçmiş olsun abi Allah şifa versin inşallah. Rasyo 2 li tepe demiştin ya dediğin gibi oldu. Bende senin gibi düşünüyorum sadece biraz erken oldu alımlar buralar daha iyi ama bende parçalı alımlar yapın diyorum dip tepe zaten bulamıyoruz ortalarda gezmek içinde parçalı ve düşüşlerde alımlar öneriyorum. Hayırlı geceler abi.

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hacı_Cemil ()

Geçmiş olsun. Allah şifalar nasip eylesin. Tez zamanda iyileşirsiniz.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Bu ara bakamıyorum kardeşim rahatsızım çıktiklarimı biraz da dolar ilave edip gram gram arışiyla yerine koymayı aşağııi beklemektense kademeli yerine koyup yukarııi beklemek tercihim

_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Abi 2 li tepe yapacak gibi dedin neredeyse oraya çıktı rasyo emeğine sağlık dediğin oluyor inşallah 2 li tepe olarak kalırda geriye döner 4s dip yaptı tepe yapmasını beklerim demiştim birde aynı grafikte PU vardı ama bu kadarda üste atar diye düşünmemiştim çok çıktı üst grafikler alt grafikleri rsi de iyice tepeye çıkarttı bir hareketi yapacağı zaman bazen hiç bir şey dinlemiyor bu grafikler :)

1BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Yine ek si verilmiş yorumuna ama düzelttim abi. Emeğine sağlık bu arada. Dediğin gibi olursa gümüş önce gerileme sonra tekrar üste doğru olması lazım Altın ons tarafınada bakarak. Tepe ile son dip olan noktaya fibo çektim üste olan hareketler düzeltme seviyelerini geçerse dediğin olur. İkili tepeye kadar gider mi orası biraz şüpheli ama sana dediğim mavi hat olarak gösterdiğim hattın birini üste atıp diğeri ile onun arasında kalma durumu var. Ama aşamalı olarak geriye salması gerekir abi yoksa gümüşü perişan eder bir dahaki çıkış. Buda biraz zayıf ihtimal ama rahat bırakmıyor korku salıyor bunuda es geçemeyiz tabi. Neyse bunlar kesinlik ifade etmez şuanlık gördüğümüz durumlar takibe devam. Yeni işaretler gelirse mumlarda vs tekrar bakarız. Fikir alışverişi iyidir faydası olur zararı olmaz. Yine görüşürüz abi çıkıyorum ben hayırlı geceler Allah rahatlık versin.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Eline sağlık başlık Altın da paylaşım çok faydalı oluyor hem kendi takibin hem de takip edenler için. İkili tepe yapacak gibi bu çekiç dipte olsa yukarı ihtimal daha fazla diyeceğim ama ortada hala yukarı risk devam ediyor. Rasyo tam bir manipülasyon aracı olarak kullanılıyor senelerdir değişmedi.

_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

@REŞAT12 abi üst grafik incele mavi açılı hatlara bak dipten üste olacak hareketleri ok işareti işe gösterdim şuan o oldu dirence kadar çıktı yatayda 86-86.5 var bu hareket iptal dediğim yere bak üstten dönüşte retest olabilir takip edeceğim orayı demiştim iyiki retest olmadı 86 altına sarktı iptal oldu yoksa oradan üste dönecekti neyse onu bıraktık ihtimal ortadan kalktı diye ancak mavi hattın birisinin üzerine çıkıp 2 mavi hat arasında takılma durumu biraz düşündürüyor beni bunun için 86 üzerine yerleşmesi gerekiyor onu yine güncelleme yapacağım şuan geçemedi o hattı bakalım zaman ne gösterecek

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Buraya tekrar dönüş yapacağının çizimi burada

1BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Oraya kadar uzak değil oradan sonrası belli değil dirence temas ettirebilirler ama sonrasını sıkı takip etmek lazım umarım direnç kırar üzerinde kalır daha iyi olur ama ezbere bir şey demek istemiyorum direnç üstü için takipte kalmak lazım

Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Burada ayrıca yakından takipte olduğum bir noktada Fibonacci düzeltme seviyeleridir onlarıda takip edelim en güçlü nokta ise 80 hattıdır bilginiz olsun inşallah oraya kadar inerse çok iyi olur üste olan hareketler sınırlı olursa 80 e kadar alan dediğim gibi açılır dirençleri geçmemesi gerekir ki 80 e kadar olan alan açılsın

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

86 bölgesini özellikle takip edeceğim retest mi değil mi diye oraya kadar salacaktır zaten demiştim tepede 90 da eğer retest değilse hattın Altın a devam eder retest ise oradan destek alıp tekrar üste atar demiştim şükür ki retest değilmiş hattın altına attı destek almadı ve altında kaldı grafikteki 2 hat direnç olarak takibimde üste olan hareketlerde onları izliyor olacağım altta ise 80 hattı ve trend hattına kadar bir alan açılabilir biraz daha izlemek gerek diye düşünüyorum alt için müsait oldukça takip etmeye çalışacağım inşallah

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum