Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Buda yine trend için olan
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Parçalı işlem yap kardeşim o zaman sıkıntı olmaz olsada az olur fazla bekletmez sadece kâr az olur böyle işlemlerde ama bence riske girmekten iyidir vaktim var diyen için iyice düştüğünde yüklü alımlar olabilir ondan sonra bekleyip baya bi çıkış olduğunda yine yüklü çıkarak daha fazla kâr elde etmek mümkün ama kişinin kendisine kalmış bir şeydir bir şey diyemem ben parçalı işlem öneriyorum iyi takip eden varsa diğer dediğimide yapabilir
altın113 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Sayın Boyka sana inanıyoruz bir miktarda 30.729 dan pilatin bile aldım.
Boyka35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Sayın Boyka herkes ortalarda yokken sen ve birkaç kişi vardiniz. Zeyve oyle paylaşım yapinca bir takilayim dedim. Senlik bir sey degil. Az espiri olsun diye. Altın dan biraz kazık yedikte ..
Boyka35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Yanılmıyorsam gaza getirdiniz, hatta madalya falanda mi takmak istediniz. Neyse inşaallah buradan dönmüş olsun, fakat asya kafasıda ne yapacağı belli olmuyor.
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
altın113 ()hocam biraz gümüş alabıldım borsadan inş. altn almak da nasip olur hepimize.
_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Yanılmalar illaki olacaktır genel olarak fazla ise sıkıntı demektir o zaman strateji değişmek gerek eğer az ise sorun değil normaldir olur o kadar
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Birde tepe dip beklememek lazım baktın baya bi düşüş var hemen parçalı alımlara başla baktın iyi çıktı parçalı satmaya başla bu şekilde kolay kolay zarar olmaz olsada fazla bekletmez son olarak bunu diyeyim sana ben daha önce dip tepe bekledim çoğunda baktım olmuyor tutmuyor bıraktım :)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Buralarda o kadar elde kalacak bir şey olmaz merak etme kâr etmezsen bile çokta zarar olmaz sabret bekle bakalım nasibin ne ise onu alırsın zaten :) kolay gelsin sana benim çıkmam lazım artık
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Arada bazen ters köşe oluyoruz ama genel olarak bakarsak idare eder diyelim. :) dipte almışsan 26 da çok iyi oralar alım yerleri idi güzel fırsat verdi alta inerken inecek demiştim ama biraz fazla inmişti orada bir yanılgım olmuştu 31.75 ve 31.43 te uyarmıştım sonra beklenti dışı düşüş oldu ama dipte çok yazdım alın diye 26 da sonra kâr olduğunda 28.6 üzerinde parçalı olarak satışlara başlayın demiştim devamında neler olacak bakalım takibe devam…
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Teşekkür ederim Zeyce. Düzeltme yiyor beklediğim bir hareketti zaten günlerdir yazıyorum dipte alınanlardan kâr alın diye fırsat verecektir tekrar dedim umarım dinleyen olmuştur. Sanada bereketli kazançlar dilerim inşallah düzeltme olarak kalır ve devam eder. Ben kaldığım yerden takibe devam ediyorum vakit oldukça.
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Burada aşamalı olarak çizdiğim grafikleri güncelleme yaptım hatırlattım aşamalı olarak sürekli kaç tane grafik atıyorum vakit oldukça anlatmaya çalışıyorum Yarım saat önce başka yarım saat sonra başka yazıp çizmiyorum sabah başka akşam başka yazmıyorum takip yerlerim bellidir sadece güncelleme yapıyorum hatırlatmak için
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Kanallarda bazen yanılttığı oluyor üstüne atıyor yine bazen sanırım sen olayı anladın işte o hareketleri tam olarak bilmek mümkün değil oynama yapıyorlar bazen yada biz doğru okuma yapamıyoruz ama çoğu defa işime yaradığı için ben tercih ediyorum kimileri etmiyor ben işime yarayan her durumu değerlendiririm bazen tek bir muma bakarım işaret için örnek günlük rasyo grafiği yutan ayı fm 1 hafta önce attım işaret geldi diye 90 dan 84 lere indi beklentim 86 85 bölgesi idi zaten
Safderûn_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Bazen hattı bir kaç defa deniyor normalde bir defa onay alıp geri salması gerekir ama dediğim gibi yaptığıda oluyor öyle olursa dener evet hatta hattın Altın da kalacak şekilde ara ara alta üste şeklinde düşeninde direnç hattı olan yere kadar bile devam edebilir 30.8 31 düşen direnç bölgesi ancak ivme kaybı var gibi görünüyor ihtimali alta doğru veriyorum üste hareket ise dediğim şekilde yaparak dediğim yerlere kadar mümkün daha üste bende yok
Safderûn_ için cevaplandı (yorumu göster)