Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0485 11:20:23
EUR 36.2643 11:20:23
USD 34.5619 11:20:23
ALTIN ONS $2699.3700 11:20:23

Konu: Gümüş ons 4s

Dostlar 4s grafikte tepelere çıkış belkide bitti rsi tepede macd tepede grafik tepede dikkatli takip etmek lazım bundan sonrasını çünkü göstergeler tepelerde olduğunda çok aşırı çıkış değil yavaştan gerileme beklenir çıkış göstergeler diplerdeyken beklenir giriş yapılır oda 26 seviyesi idi asıl alımlar orada olacaktı şimdi kademeli satış yerleridir ben diyeyimde kim ne yaparsa yapsın ben kendi görüşümü yazıyorum yanıldığımda oluyor bazen ama dediğim gibi göstergeler diplerde olduğunda alımdan korkmayın fazla gitmez çıkışa geçer ama tepelerde olduğu zaman ya dip yapmaya giderse işte o zaman bekletir zararda baya

Yorumlar (13)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Elimden geldiğince detaylı olarak sürekli anlatmaya çalışıyorum grafikteki hareketleri gerisi sizin bileceğiniz iş dostlar cayırtı kopacak yakında dedik daha bugün öğlene doğru sıkışma var dikkat edin rasyo üste gümüş ons alta diye güncelleme ve hatırlatma yaptım 1 saat önce veya veride yazmadım günlerdir grafikleri inceliyor detaylı olarak yazıyorum trend kırılımı sonrası 28.9 ters bayrak hedefi oraya inecektir normal şartlarda dedim

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Burada yine farklı bir açıdan bakış

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Dostum tam tepe dip tutturmak zor ama dediğin yer ihtimal dahilinde olan bir yer öyle gelmesi zor diyebileceğim bir yer değil ama öncesinde takip ettiğim yerler var bakalım ne olacak oraları aşmayı başarırsa dediğin yere hatta 31 dip noktalarını dahi yoklar 4s grafiği sinyal çakıyor tepeye ulaştım takip edin diyor bana göre :)

Boyka35 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Tamam kardeşim kendine iyi bak görüşürüz sonra

xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

En iyisini yapıyorsun kardeşim biraz fazla zaman harcıyoruz burada arada bir girmek daha iyi ama yapamıyoruz alıştık takip etmeye zaman oldumu giriyoruz :)

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Kardeşim sende yükseliş olarak neresi var nereyi takiptesin üstte son seviye olarak?

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Sağolasın kardeşim sen nerelerdesin ya görüşemez olduk? :) vakit oldukça takip etmeye çalışıyorum inşallah düzeltme olarak kalır devam eder 28.5-6 üzerinde kalması lazım bu durum 30 bantını zorlayıp düşenin direnç hattına kadar bir alan açabilir yani 31 bölgesine sonra orayı geçmesi gerekecek gücü yetse yetse oraya kadar ancak yeter gibi hatta yeter mi ondan bile emin değilim ama düşenin direnç hattını belki yoklamak isterler onun için diyorum ihtimal olarak zayıf görünüyor ama benim için

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

@VEBALERA üst yorum ve grafiği incelersin diğerlerinede dediğim gibi profilden bakabilirsin fırsat oldukça güncelleme yapıyorum kısaca bahsedecek olursak eğer takipte kalmak gerek özellikle günlük haftalık kapanışları izlemek lazım

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

28.5-6 üzerinde kalmayı başarırsa düzeltme olarak kalıp göstergeleri biraz geri çekip devam ettirebilirler burayı takipteyim yoksa tırt yine yakın yerlerden alırlar geriye demedi demeyin

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum