Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0476 04:17:11
EUR 36.2009 04:17:11
USD 34.5325 04:17:11
ALTIN ONS $2676.9500 04:17:11

Grafiği gönderen: Kzılhafiye1

Bencede hiç stres yok :))

Yorumlar (12)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

KIK9GY ()

Yani daha önce de sistemde bulunduk. Alim satim yaptık. Böyle bir durum ilk defa görüyorum. Yüzde 3-5 yukarı atıyor bir kaçi sonra edki yerinin Altın a. Ordan alıyorsun tekrar düşüş. Almıyorsun yukseliyor. Değişik sisyem. sys aldım dün gece yükselmiş. Bakamadım. Simdi aldığım yerin civarında dolaşıyor. Makinelere bağlamışlar hepsini sanki... Bakalım ne olacak?

Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Yani orası öyle lakin bunca coinin içinden riple sönük kaldı senelerdir

KIK9GY için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

KUZGUN63 ()

Yaklaşık 10 milyar adet bttc yi
750 bin adet Tlm ye feda ettim.. ; (
Hayırlısı inşallah,
şans benden yana olur inşallah üstadım... ; ))

0BeğenmedimŞikayet

KIK9GY ()

En azından zarar ettirmedi diyelim ripple. ar. z yüksek belki hareketi ondan sınırlı.

0BeğenmedimŞikayet

KUZGUN63 ()

Bttc deki bütün hayallerimi, kısa süreliğine Tlm ye devrettim üstadım,
Tlm yürüyebilirse.. !
Tekrar bttc adet artırıp, kaldığım yerden devam ediceö inşallah..

0BeğenmedimŞikayet

KUZGUN63 ()

Aynen üstadım,
bttc/xrp diğer altvoinlere göre
2X civarında yukarda kalmasını sağladılar,
Ama sebebini bir türlü çözemedim…!
Aslında önemli bir durum.. !
Sebebi ne olabilir..?

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Ripleye gelince şahsi görüşüm zaman israfından başka bir şey değil zati btc nin çıkışına ayak uyduramazsa tarihin tozlu raflarına kaldırırlar

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Zati merkezi noktalarına iğne atanlar pek düşüş yaşamaz en fazla attığı iğneyi doldurur yada bir tık alt kadar düşer öyle derin bir iniş yapmaz

0BeğenmedimŞikayet

KIK9GY ()

Bttc iyi yükseldi sanki. Digerlerine göre en az kayıp yasayan altlardan biri bence. Riple ve bttc bunlar fazla kayıp yaşamadı. Yanlışmiyim?

KUZGUN63 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Sıkıntı yapma patron bu kadar terse düşsede kısada düzelir uzun vade bir düşüş olmaz inş en azından yukarı hareket için biraz aşağı inmesi gerekiyor

KUZGUN63 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Bu iyiydi:))

0BeğenmedimŞikayet

KUZGUN63 ()

Hiç bu kadar stres yaşadığı hatırlamıyorum üstadım,
2 gündür bttc/tlm yüzünden,
İlk defa bu kadar stres yaşadım,
tabir- i doğru olur ise.. ,
Yusuf'yusuf ile tanışmış oldum.. ; ))
Ve muhabbetimiz hâlâ devam ediyor kendileri ile…

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum