Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Tercih edilmeyebilir, sevilmeyebilir, ihtiyaç duyulmayabilir tabii. Bir resim atamadın ya, oradan esti aklıma.
bluemonth için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Oğlum yazılım müh. de, kızım bilgisayar müh. de okuyor, ben de mühendisim ama biraz teknoloji özürlüyüm sanırım ben. Sosyal medya hesabı hiç kullanmadım, ne biliyim gerek duymadım sanırım.. ), Tek sosyal medyam burası..)
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Hehehe! :D sosyalde sosyal olmak zorunda değilsin. Sen bilirsin tabii.
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Yok. Ben biraz asosyalim de.. )))
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Borsa hesabım orada. Günlük yapıp baktım, yine benzetemedim. Senin sosyalde hesabın yok mu, niye yok, oradan bunları da yapabilirdik. Sen görsel atabilirdin mesela.
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Şaka bir yana ben işbankasından bakıyorum bazen hissenin grafiğine. Keşke resim atabilseydim de grafiği sen de görseydin...
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Organik değildir onlar :D çekicin gövdesi ve sapı aynı uzunlukta mı oluyor beyefendi, rica ederim :)
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Ama ama bizim burada çekiçleri öyle yapıyorlar hep napıyım benzettim işte.. ))
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Değil bence. Gövde ve iğne neredeyse eşit uzunlukta, çekiç öyle olmaz.
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Dün kapanışta günlükte ters çekiç görmüştüm sanki ama , hevesim kursağımda kaldı.. ))
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Yes. 15,7 gibi bulut Altın da al vermiş. Orada olunca güçlü sinyal miydi.. orta şiddette miydi, neydi unuttum.
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Yeşil kırmızıyı yukarı kesmiş , orası olumsal ama değil mi? ..)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Üst yorum @bluemonth