Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (27)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Kaçış her zaman vardır maliyet önemlidir
NEO_34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NEO_34 ()Usta kaçış rampası olacak mı olmayacak mı ilerleyen zamanlar da
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Göz ucuyla bakmış sam vır gülü oynar boyu olcerim tam ama domi olayı boş iş
NEO_34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Logaritmik hocam. Linerdan grafik mi bakılır)
VforVendetta• için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Sen normal grafik düzleminde bakıyorsun evet o şekilde baktığında kırmış gibi duruyor ben logaritmik grafikte bakıyorum farklılık oradan sanırım. Zaten benim grafikte de o noktalar baz alınmış sadece grafik düzlemi farklı. Birde benimki haftlık grafik.
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Bakalım artık ne yapacaklar.
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Üst yorum çıktı mı?
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()28subat17 ve 3ocak21 tarihlerini birlestir hocam günlükte.
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Kisa vadede salabilir elbette. Ama kısa vade sonrasında bahsettiğimiz rakamlar muhakkak gelecektir. Tabi bu mallanmaya engel değil. Hepsi bir fırsat
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Valla dostum ben logaritmikte baktım bu grafik çıktı. sadece direnç değil , btc . d. hiç yukarı ivme alacak gibi dalgalanma açısı görünmüyor.
Tam tersine haftalık bb üst bandından düşmeye başladı. Haftalık macd histogram sıfıra kısalmaya başladı. Hacim çubukları haftalıkta kesinin düştü. Haftalık stokastik yukarından kesme verdi. Bence abbas yolcu gibi :)
0BeğenmedimŞikayet
NEO_34 ()Usta bence de sen bu işe bi kafa yor, bize seçeneklerden bahset
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Dostum düşen trendi ihlal etti dominans günlük ve üst zamansallarda. 2017 civarlarından gelen noktayı doğru almamissin. Yakınlaştırıp daha güzel bir noktadan almalısın. 60 63 hedefi de benim beklentim arasinda. Kısa vadede bir düşüş olsa sahi nihai hedef oralar görünüyor.
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Tamam konuşuruz. Bu grafik logaritmikte görünen.
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Bilmem şöyle göz ucuyla bir ara bakmıştım 62.55 e denk geliyordu neyse olmadı PC den bakarım akşam
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Üstad logaritmikte bu çıktı. BTD. D bence ölüm döşeğinde. Ama mesele oradan çıkan para altlara mı gidecek yoksa usd t ye mi. İşte geleceğimizi bu belirleyecek. Altlara gelirse siteye margarita pizza ısmarlarım :)
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Pizza mı bu üstadım sanki 62 kusur görecek ti aklımda kaldiysa
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Çırpınma , son nefesindesin. Ama mirasını bize bırak :)
2BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()54-70-50 K btc dalgalanmasında BTC 50 Kyı test ettiğinde fiyatı btc nin 54 k yı test ettiği seviyenin yukarısında duran altlar hoşuma gidiyor. Satmak istemiyorlar gibi geliyor bana. Onları da sen araştır :)
HeXagon© için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
HeXagon© ()Anladım usta bilmiyordum, Allah yardımcın olsun, zor, stresli bir iş
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()7/24 ekran başında olunca yoruyor . Biliyorsun benim tek gelir kaynağım trade. Başarılı olmak zorundayım. Buradan canlı çıkarsak tatil yaparım belki :)
0BeğenmedimŞikayet
HeXagon© ()Ustam bu arada en iyi ralli yapacak favori alt coinin ne olabilir.
0BeğenmedimŞikayet
HeXagon© ()Aynen ustam, biraz gergin gibisin bu arada :)
Ellerine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Dostum ben kendi işlemlerimi biliyorum. 2023 mayıstan 2024 marta kadar 3x yaptım ve 2x sistemden çıkıp 1x ile devam ettim. işlemdeki 1x çok ağır hasar aldı. 50-51k btc geçen test ettiğinde 1 x ile alım yaptım. Yani yapabildiğim bu kadar. Kimsenin alım satımına laf etmek benim haddime değil.
0BeğenmedimŞikayet
HeXagon© ()Dönmesine dönerde, işte iyice bunaltıyorlar işi bilmeyen bir ton insan zarara satıyor
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Others. d. trend desteğine çarptı , Buda trend direncine. Elimizden gelen budur. Hakkımızda hayırlısı olsun.
1BeğenmedimŞikayet
HeXagon© ()Umarım döner usta, fake kırılım bile yapsa altları yerlerden kazırız
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Bakalım btc . d. mirasına Others. d. mi konacak yoksa usd t. D. mi ? Benim gönlüm ilkinden yana . YTD.