Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
1BeğenmedimŞikayet
yazar_35 ()Teşekkür ederim. Hareketli zamanlarda kazanma arzusuyla insan yanlış hamleler yapıyor. Böyle durumlarda yorumlarınız iyi oluyor, yazın lütfen müsait oldukça.
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()bakacağiz .. hiçkimse bunu bilemez .. net onuşan kişiye ınanmayin .. takip gerek .. akşam geçe bakalim 12 kapaniş ..29.87 üstü olucak mi
turkuazdeniz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
turkuazdeniz ()@Aynur1 aynur hanım, 29,87 direnç mi? Direnç hemen kırılır mı yoksa bir kaç kez direnci kırmaya mı çalışılır?
4BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()şimdi gördüm..
29.87 aşilip gün kapanişi gelirse 31.43 ana dirençtir .
yani 29.87 de co az 31.43 bir az daha parçalı satılmalı .
ama rta uzun ade benim beklentim co daha üstler ..
yazar_35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yazar_35 ()İyi günler. Son durumlarla ilgili yorumlarınızı bekliyoruz. Elinde gümüş olanlar ne yapmalı buralarda?
0BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Aynur hanım bu vb bilgileri ogrenebilecegimiz bir site kaynak vs var mı tavsiye edebileceğiniz? Yorum yapan tavsiye veren sizleri de doğru anlamak adına basitte olsa öğrenmek gerek bunu bu dönemde iyice anladım. Tavsiyeniz okursa sevinirim.
0BeğenmedimŞikayet
Aceleci34 ()Bu bilgileri öğrenmem için bana yol gösterebilir misiniz Musait oldukça yazarsınız olur mu gerçekten öğrenmek istiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Tesekkürler cevap icin, iyi haftasonlari diliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()geçen gün aylik tillisin desteği 26.40 a temas etti..26.40 tamda 4h ve günlük desteği idi .. yorumum orda ..25 beklenmeden alınır dedım ...
29.87 ..31.30 satilir diye yazim var ..
şimdi burdan alin diyemem kimseye
çekinmeler olucak illa . haftalik kapanip hafta içi geri retest çekilmeler olucak .. ordan ekleme yapilir .. şu an değil
işte her kes girafik çizebilir . yorumliyabilir .. o yuzden haftalk aylik desteklere yatlaşinca al haftalik dirençe yatlaşinca satarim ben .. başka kimseyi takip etmiyorum burda .
zamaninda girafik nedir bilmiyordum ..2.50 den gümüş almişti burda cok kişi
zamanla çalişa çalişa öğreneceğiz
Cihanara için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Satis yeme ihtimali 28.50'de de vardi, 28.80'de de var. Sizin 4 saatlik olumluyken onun 4 saatlik nasil düsüs oluyor? 4 saatlik sat, günlük al, haftalik sat, aylik al veriyorsa, biz neye göre alip neye göre satacagiz bu teknik analizde? Merakimdan soruyorum, yanlis anlasilmasin lütfen. Rakamlar konusunda hicbir iddiam yok. Bir tane örnek vereyim, Nisan'da haftalik 28.50$ üstü kapanislar yükselisin devamini gösterirken, iki hafta üstüste 28.55 haftalik kapanisinin takibinde Pztesi önce 27$, Sali 26.20$ gördü gümüs. Hicbir negatif haber de yokken. Haftalik yani en güvenilir grafiklerden biri bile bu denli yaniltirken insanlarin saatlik, 4 saatlik grafiklerle cok iddiali rakamlar paylasip al sat yönlendirmesi ne kadar dogru?
2BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()28.40 nededn önemli .. satiş yeme ehtimalide var .. daha 12 kapaniş görmedik ..
ama 28.40 i hacimli yeşil mum ile geçtiği için artik 28.40 destek olucak
sayilar saetlik
4 saatlik
günlük
haftalik zaman dilimlerine göre farıklı
o yuzden ben genelde sadace günlük ve haftaliğa bakiyorum ... haftalik deste direnç en güenılır .. yanılma payı az
Cihanara için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Aynur, sizin 4 saatlik olumlu, bir baska üye daha birkac saat evvel gümüs 28.40$ken 4 saatlik düsüs yönünde diye paylasmis, gerci pek itimat vermeyen bir üye, sanirim takipcilerine de sattirdi cünkü o bugün 28.40'tan satis bekliyor mus. Acaba farkli grafiklere mi bakiyorsunuz? Ayrica 4 saatlik tepede olunca tam ordan satis mi yemesi gerekiyor? Mesela diyelim ki 4 saatlik 28.40 tepe gösterirken 29.40$ oldugu durumlar da oluyor mu? Kusura bakmayin ben teknik analizden pek anlamam ama insanlarin yazilarindan analiz yetenegini biraz cikartabiliyorum. Kendim istatistik mezunuyum bu arada. Cevap icin simiden tesekkürler
0BeğenmedimŞikayet
onbaşıı ()Teşekkür ederim sn aynur
2BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()28.95
29.87
bu iisi aşilmasi gerek .. günlükte .. şu an 4 saatlik olumlu..
29.87 aşılması önemli
29.10..29.20 bu 4 saetlik direnç ..
cok fazla direnç var .. bir bir aşması gerek
onbaşıı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
onbaşıı ()Dirençlerden dönüş olma olasılığı düşünceniz var mı yani güçlü direnç bölgesi mi bu paylaştıklarınız rica etsem ytd
2BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()2 direnç aşıldı.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Teşekürler... cevap yazdın. onemsiyorum.