Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Neyse kardeşim çıkmam gerek sonra yazarım müsait olunca tamam
Safderûn_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()İşte o ara rasyo devam edecek dediler ısrarla günlüğe güveniyorum işaretlerde geldi en az 86 85 inecektir dedim şimdi 84.4 leri gördü tepede 90 dı rasyo takibini arada bir kaç yanılmalar olsada iyi yaparım bazen kaçırıyoruz bazı hareketleri onada yapacak bir şey yok genellemeye bakarak diyorum iyi gidiyor şuan
Safderûn_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()@Safderûn_ bazen bir mumdan alırsın işareti :) üst yorum incele :)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Günlük grafikte tepede işaret geldiği an yaptığım paylaşım. Formasyonlar bazen yanıltabilirler ancak genelde çok işe yararlar birde indikatörler. Bu sadece bir örneği bunların onlarca örneğini daha öncede paylaştım her zaman dört dörtlük işe yaramaz ama çok faydalıdır bana göre bunları takip etmek. Buradaki gidişata bakarak düşüş dedim ısrarla takipte kaldım sonuç olumlu ancak tepeye çıkarken 90 a gider diye düşünmemiştim 72.7 den 84 85 leri izlemiştim orada bir yanılgım olmuştu hatırlarsanız arada bir oluyor böyle normaldir keşke olmasa.
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Son durum
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Birileri bazen yok yutan ayı boğa vs vs diye yazıp teknik terimler ile kafalarına göre dalga geçiyorlar biz ise bunları takip edip nasıl yararlanırız bunlardan bunların derdine düşüyoruz takdir sizlerindir ayrıca bunları kafamızdan uydurup yazmıyoruz teknikte bunlar vardır sadece tam fm oluşumu olup olmadığı konusunda bazen teknikçiler kararsız kalıyor ve onun üzerinde bazen tartışma yaşıyorlar onun dışında fm ları bilmeyen yoktur gerçek teknikçilerde
_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Buda fm sonrası hali güncel anlık. İşaret tepede geldi bir çok farklı şekilde verdi bu işaretleri rsi vs yazdım tepede şimdi sadece güncelleme yapıyorum
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Kenarda dursun lazım olacak demiştik
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Sade bir görüntü ile fm deki güncel durum. Diğer destekleri iptal ettim görüntü kirliliği olmasın diye onları ayrı bir grafikte gösteririm daha sonra inşallah müsait olunca. Düşüş işaretlerini tepede çok defa yazdım çizdim beklediğim 86 85 civarıdır ilk takip yerleri biliyorsunuz oralarda yine bakacağım durumlar ne olacak. Gümüş ons için önce 27.6 sonra 28.5-6 takibimde idi onuda çok defa yazdık çizdik dostlar için değişen bir şey yok aynı takibe devam.