Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0468 05:38:25
EUR 36.1748 05:38:25
USD 34.5321 05:38:25
ALTIN ONS $2684.7500 05:38:25

Konu: Gümüş ons

Yine bir sıkışma söz konusu. Üstten aşağıya düşenin direnci ile alttaki destek hattı arasında sıkışıyor daralan alandan çıkması gerek hattın üstüne atamazsa bir kademe daha alta atacaktır oda 26 dipleri olacaktır takibe devam edelim bakalım

Yorumlar (5)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Egecan59 ()

Bu formasyonu gunlukte obo formasyonuda destekliyor bu rakami dun aksamda telefuz etmistim sadece 2mizde grafik yorumluyor tahmin yurutuyoruz. Ama benim gordugu asagi yonu daha agir basmasi 2 olusumda asagi destekliyor

_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

@Egecan59 üst yorumda ters bayrak olarak bahsettim senin ters flama dediğin fm dan kardeşim. Ben ters bayrak olarak gördüm onu ama çalışma ihtimalini zayıf buluyorum dediğim gibi. Yinede izlemek lazım kenarda dursun lazım olur belki. Destekleri kırarsa hedefini takip ederiz ama zor gibi.

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Son paylaşım buydu düşenin üzerine çıktıktan sonra. Şimdi 2. Defa test etmek için geri geliyor diye düşünüyorum 1 defa test etti onay aldı üste doğru hareket etti ancak demiştim fazla gidemiyor zigzag yapıyor şimdi alt destek hattını alta kırdı düşeni yeniden test edecek gibi takibe devam ara ara güncelliyorum ne yapmaya çalıştığını görsel olarak anlatmak için

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Son durum. Alt destek hattı kırıldı orası kırılırsa üstüne attığı düşenin çizgisine temas etmesini beklerim demiştim 26.4 lerde anlık değer bakalım oradan destek alacak mı?

1BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Burada son durum. Düşeni üste kırmış şimdi hem bu hattın hemde alttan gelen destek hattının üzerinde devam ediyor alttan gelen destek hattı kırılmadığı sürece üste doğru hareket etmeye çalışır ama fazla gidemiyor destek hattı üzerinde zigzag yapıyor bir taraftan bakıncada ters bayrak görüntüsü var takibe devam destek kırılırsa ilk düşenin çizgisine temas edecektir bu 2 hat takibimde şuan alt taraf için

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum