Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0471 05:34:06
EUR 36.1834 05:34:06
USD 34.5324 05:34:06
ALTIN ONS $2681.9700 05:34:06

Konu: Rasyo

Bu destek alta kırıldığı an 86 85 hattına inmesi gerekir bana göre. Üste attıktan sonra ilk takibe aldığım destek burası üste attığı direnç hattına geri salması için buranın alta Altın a inmesi şart bence ve bekliyorum burayı bakalım fazla sürmemesi lazım diye düşünüyorum

Yorumlar (8)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Son durum. 88 desteğini alta kırması lazım ve kıracaktır fazla sürmez dedik işaretli nokta takibe devam ediyoruz orayı kırdığında 86 gelecektir gümüşte ise 28.5-6 2. Direnç hattına çıkacaktır oralarda yakın takipte olacağım daha öncede dedim oralar daha önemli benim için

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Nasip kardeşim bakalım biz ne zaman alırız. Ayrıca elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum bazen ters köşe oluyoruz sonra kaldığımız yerden devam ediyoruz ne edelim her hareketi yakalamak mümkün değil arada olur yanılmalar mesele bunu kabul etmek dürüst olmak bunu yapmıyorlar ben ona kızıyorum zaten herkes biliyor neyi saklıyorlar yada kabul etmiyorlar anlamıyorum

Egecan59 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Egecan59 ()

Canin saolsun alim satim her zaman olur gonuller bir olsun alim satim olmasada insan kisisel gelistirmek icinde ilgilenmeli grafiklerle ticaretin altin kurali alirken kar kazanirsin satarken degil. Nakit oldugunda yalarsin al sat kardesim senin suanki yatirimin gümuse degil insanlara yatirim. Yardimci oldugundan.

_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Bu arada sanda hayırlı kazançlar olsun kardeşim. Bizde alım satım yok bayadır elde nakit olmadığı için. Bu yüzden baya bi alım satım fırsatını kaçırdım neyse sağlık olsun dostlar kazansınlar yeter. :) bizede bir gün nasip olursa inşallah bizde alır satarız bakalım nasip.

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Doğru söylüyorsun bir bakayım müsait olunca dediğin duruma. Teknik durumlar her zaman istediğimiz gibi olmaz yada biz belki yanlış okuma yapmış oluruz ondan sebep çalışmaz bilmiyorum oluyor arada böyle şeyler ama dediğim gibi ben genellemede sorun var mı yok mu ona bakıyorum her zaman ve aralardaki ufak tefek çıkan sorunlara takılmıyorum kardeşim en iyisi bence bu

0BeğenmedimŞikayet

Egecan59 ()

Zaten hic bir formasyon yuzde yuz calismaz arizali formasyonlarda mevcut. Hayirlisi herkez icin bol kazanclar

_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Ben direnç hattını takip ediyorum egecan kardeş senin dediğin durumada bakarım şuan zigzag var yükselen olarak baktığım bir fm var buradaki durum geriye doğru çalışır ve üste attığı direnç hattını en azından retest yapar diye düşünüyorum yani 86-85 civarı gibi görünüyor burası bakalım bu analizim nasıl olacak arada bazen yanılgı yaşıyorum ama genel olarak iyi gidiyor

1BeğenmedimŞikayet

Egecan59 ()

Kerim rasyoda yukselis devam edebilir neden dersen xagusd yani gumus ons gunlukte obo formasyonu var 24.50 ile 25 dolar arasi kaba taslak ytd. Teknik calismadir.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum