Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (29)
0BeğenmedimŞikayet
Rico_ ()Bende makas normal ama yarın bakalım tamam
Poyraz__Yeli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Marj ile satmam rico Ons Altın da 2800 hedef var hedefe gidecekse gümüşün biraz daha yolu olabilir geri de çekilebilir yarın ola hayrola tamam
Rico_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rico_ ()İyiki satmamisim tamam
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Oralarda daha da düşecek diye pek alan olmadı heralde Yılmaz abi bi zaten 34.30 da satıp 33.62 de almıştık senle aynı yerde. Aldık sayılır ama platin direnç kırdı ise peşinden sürükler biraz daha ufak çekilmeler olsa da takipteyiz tamam
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Abi ons olarak takipteyim
BJK__35__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Paladyum 40 gördü Kerim. Platin 34 gidiyor.
_gümüşçü1_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Dostum genel olarak rasyo tam karar yerlerinde takılıyor orta bant buralar kaygan zemin yani her iki yönede yönelme potansiyeli var takibin zor olduğu alan onun için parçalı işlemlerle sıkı takip yaparak arada kâr satışları yapıp sonra tekrar yerine koy ma şeklinde devam edilmesi uygun olacaktır makaslar düzelince yeni ay girecek daha net belli olur yakında yön için bizde elimizden geldiği kadar hareketleri yakalamaya çalışıyoruz ancak yanılmaların en çok olacağı alandır buralar rasyo için onuda iyi biliyoruz arada yanılıyoruzda zaten tamam
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Makas olmasa buralarda kâr alınırdı tamam
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Makas düzelene kadar Ons a sahip çık rico tamam
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Dostum makaslar açık olmasa al sat fırsatları oluyor ama makaslar var bize bir şey bırakırlar mı bilmiyorum sanırım yine bırakmazlar sen nerelerdesin dostum tamam
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Ons a makaslar düzelecektim kadar sahip çık abd yemesin kâr ımızı tamam
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Rico rasyo düzeltme geldi bir haftalık yükselen trend alta kırdı en az 79 gelmesi lazım farklı bir açıdan bakınca birazda ters bayrağa benziyor bu şekilde çalışırsa işler değişir ama bunu destekleyecek bir durum çok yok gibi bence düzeltme olarak kalıp özellikle 4s rsi tekrar üste tepeye çıkacaktır şuan orta bantta takıldı geri çekiliyor macd sat pozisyonunda biraz böyle devam edip sonra döner diye düşünüyorum gümüş biraz daha gidip geri çekilir buradaki duruma göre bakalım ne olur hareketlerin bazılarını yakalıyoruz bazıları ise kaçıyor
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Yeterki koşsunlar Yılmaz usta ama temkinli olmakta fayda var çıkış gösterip tekrar satış veriler bunlar mesele iniş çıkışları değelendirmektir 32 ve belki 30 a kadar alan var altta destek için üstte ise 35 36 aralığı bu aralıkta al satlarla devam edilirse iyi olur ben son bir haftaki takiplerde olumlu analizler yaptım arada yanıldık tabi bir kaç yerde ve son iniştede 32 görür oradan hareket başlar diye düşündüm ama 33 Altın a atmadı yalnız bu harekette üstte satış yiyecektir umarım 34 tepesinde 2 li tepe yapmaz
0BeğenmedimŞikayet
Rico_ ()Merkez tamam
0BeğenmedimŞikayet
Rico_ ()Tersten çıktık bozup Altın mı alsak
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Dostum nerelerdesin tamam
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Bereketli olsun Yılmaz abi tamam
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Kerim platin paladyum müthiş gidiyor.
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Raayo düzeltme sonrası yine üste atacaktır üstte biraz daha yer var Yılmaz usta 83.4 ile 84.4 aralığına kadar bir alan var direnç hattına kadar karar yeri oralardı aslında ancak düzeltme gerekli idi şuan onu yapıyor ben daha önce bekledim bunu hatta o ara o hareketle gümüşte son bir tepe daha yapar dedim 34.27 de çıkmadım risk aldım bekledim olmadı o zaman düzeltmeye gitmedi rasyo ama şimdi yapıyor bunu öyle görünüyor yükselen trendin Altın a sarktı şuan rasyo bu kısadaki trend bu trend ise daha geniş alanlıda düşenin içinde yer alıyor onun destek hattı ise biraz daha altta yer alıyor direnç hattı ise 84 te şuan ben oraya kadar bir alan gördüm düzeltme sonrası dener diye düşünüyorum bakalım yani gümüşte bir üste bir alta şeklinde hareket olabilir 32 ise sonraya kalabilir bu durumda ancak 32 görmek zor olmaz herhalde oda gelir devamında sadece zamanlamada sorun oldu kendi açımdan
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Rasyo düzeltmeye gitmesi lazım gecikti 4s rsi kesişmesi oldu sıra macd indikatöründe oda sata geçmeye çalışıyor trendin Altın da şuan grafik yatay desteklere takılıyor ancak düzeltme ağırlık kazanmaya başladı en az 79 gelmesi gerekir yanılma olabilir belki ama son bir tepe beklentim daha önce vardı böyle olursa bundan sonra gelir ihtimal var evet 32 daha sonraya kalabilir belki sıralamayı bozdu daha önce bir tepe daha yapması lazımdı geç kaldı bizde yapmaz sandık yaparsa 32 den önce gelmiş olur evet
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Üst yorumu daha önce bu sayfada paylaştığım için yorum bu sayfaya düşmüştür o dönem konusu olduğu için burada paylaşmıştım sanırım birileri dert etmiş kendisine bunu neyse olur böyle şeyler alıştık birazda kıskançlık var tabi onada yapacak bir şey yok tedaviside yok ne acı!
1BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()- vereceğine sende bilgin varsa paylaş kıskanma ne olur emek ver belki seninde olur diyorum sana her kimsen artık şunuda iyi senin yaptığın rüzgar kayadan ancak toz alır :)) buna da bi - ver hadi :)) hemen ver ama geç kalma puhahahah
-1BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Buda bistle alakalı 9000 sonrasında son 11000 beklentimle alakalı grafiklerim takip başlangıcı ise Ocak 2024 tür seviye o zaman 7700 7800 lerde idi bayrak formasyonu vardı onuda çizmiştik hedefi ilk hedef 9000 sonra 11000 dir demiştik 11000 deki tepelerden yukarıya çıkan direnç hattınıda ayrıca çizmiştik tam oradan düşüş başlayıp 8000 hattına kadar salmıştır diplerden yukarıya çıkan ama destek hattına henüz temas yok yatay hatlarda takıldı burasıda güzel çalışan bir grafikte özellikle bayrak formasyonları burada 2 tane mevcuttur ve 10 numara çalışmıştır grafikte net olarak bellidir hatlar ve hedefler