Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
1BeğenmedimŞikayet
_60_60_ ()Kusursuz olmuş diyorsun yani:)
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()mukemmel bır grafık emegıne saglık bu rakamların gelmeme ıhtımalı yok denecek kadar az :) @altinmaster @_60_60_ @Beyzax
0BeğenmedimŞikayet
altinmaster ()Eyvallah benim kardeşim bilmukabele kimse değerimi bilmiyor maalesef. Oysa ki ben bir gizli hazineyim:)) @_BROKER_
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Eline emeğine sağlık abim, cansın. Finduk gibi grafik:)
0BeğenmedimŞikayet
altinmaster ():)) Elbette ben çizdim kardeşim @_BROKER_ kardeşimi sayfaya gelip lıke versin beğensin diye söyledim:)) Ama söylediğin gibi beğenmedi galiba. Kim bilir ne kusurlar bulacak şimdi:))
_60_60_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
_60_60_ ()Öyle de demesen iyiydi abi:) yazıp çizen sensin diye like vermiştim:)))
altinmaster için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
altinmaster ()Teşekkürler benim kardeşim:) Kendi çizip kırpıp sabah bana gönderdiği grafiği mi beğenmeyecek:)) @_BROKER_
_60_60_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
_60_60_ ()Hayırlı olsun diye ben söyleyim bari, belliki @_BROKER_ kardeşimiz beğenmedi abi:)
altinmaster için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
altinmaster ()40 yıllık yoğurtçuyum ne böyle gram ne de grafik görmedim. İlk grafik denemem oldu hayırlı olsun de @_BROKER_ kardeşim:))