Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()FED öncesi ben gümüsleri vermeyi düsünüyordum üstad. Aslinda su an %3 net kar birakiyor. 28.50 üstünde kalmasi ise acaba satmasam mi dedirtiyor. Cuma tdi verisi de var. Istatistikler Agustos ayinin genelde iyi gectigi yönünde, gecen sene Agustos sonu cok iyi yerlerden satmistim. Teknik de yükselis gösteriyor. Kararsiz kaldim biraz
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Ben dün 28 usd den sattım bir miktar maalesef. 28.2 usdden döner diye. Oyalanip 28.7 usd yaptı nerdeyse. 28.5 usd üzerinde coklu kapanislar alınırsa bence 28.5 usdden bile alınır. Fed toplantısı günü riski gözardı edilirse tabi.
asfar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
asfar ()sanırım bu hafta TDİ Verisi var ytd
0BeğenmedimŞikayet
asfar ()hocam gümüş ons 28,20 alınır mı :)) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()28.5 usd de sabitlerse 29.53 usdye kadar bir tepki verme ihtimali artar. 4s evet tepede ama illa satış getirirler diyemeyiz. Gümüş 28.5 yükseliş devamı altin 2434 usd yeni zirve ihtimali platin önce 969 sonra 980 ve uzeri yükseliş hareketinin devamı demek olacak. Altin yeni zirveyi zorlama ihtimali olusacakken diğerleri çok geri kaldı. Fed olmasa ful emtia ile devam ederdim. Parça parça satıp kar alıyoruz ancak umarım gram eksilterek satılanlari geri almam.
Cihanara için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Üstad fiyatin bugün 29$ olasiligi sence var mi? 4 saatlik tepede geziyor