Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Aynen öyle oldu yukseldıgınde de yakalamak zor oluyor ancak düşürmek için çıkartmışlar. Tuzaga düşmüştüm neyse kı zarar düştü platınde maksı kurtardım platın çıkarsa ordan dengelerım aldıgıma pısman ettı yıne. Halbukı hedefım 27.50 idi ve yızde yız isabetli hedeftı 29 lardan aldım
Aceleci34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aceleci34 ()Evet öyle oldu biraz yukarı çıkar satarım diye düşündünüz galiba
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Evet malesef düşmeden önceki son feyk çıkısında aldanıp aldım almaz olaydım:)
Aceleci34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Boyka35 ()n kly dan alın
altın_gümüs için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
altın_gümüs ()Merhaba alım için hangi banka ya da platfor kullanmıyorsunuz. tfx vardı önceden aldığım ölmüş
Boyka35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aceleci34 ()Hayırlı günler siz bn aldım dediğinizde 29 30 civarındaydı Gümüş
0BeğenmedimŞikayet
Boyka35 ()ben seni dinledim 27.60 tan fulledim :)))
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()29.50 de filan mi aldin yilmaz usta? Sen bu fake cikislara cok yakalaniyorsun, cok zarar edersin böyle dikkatli ol. Umarim buralardan dönmüstür, daha kötüsü de olabilir
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Alımlar 27.50-28.70 arası olmalı da demişim be guzel analız ne guzel hedefler ben ne yaptım ? Feyk cıkısta 29 da aldım.