Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
BJK_35_ ()Takipteyim Kerim, yükselişte paladyum, platin bir iniyor bir çıkıyor bir şeyler deniyor .
Düştükçe topluyorum.
_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Üst grafikteki yatay üst siyah çizgi 29.23 anlık direnç değeridir.
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Ben sadece kendi alım satımlarıma göre daha alttan alım yapan bir yatırımcıyım. O yüzden şu an alım olayında değilim satış olayını bekiyorum. Alımlarımı bitirmiştim. Siz kendi durumunuza ve alımlarınıza göre tercih edin. Bol kazançlar dilerim
Kurcalama için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()altın a kırdığı trend hattının üzerine yerleşmesi çok daha olumlu olacaktır o bölge geldiği zaman daha sıkı takip eder bakarız. Rasyo düzeltme yapar dirençten geriye salar burayıda trend hattına kadar atıp sonra rasyo tekrar dienç 2 yi aşmaya çalışır ve aşarsa o zaman gümüş tekrar trend hattından veya yakın bir noktadan düzeltme yiyebilir ters orantı ile. Ezbere konuşmak istemem sadece olabilecek bir senaryoda bu bana göre ve takip etmek lazım eğer o şekilde olmazsa zaten dediğiniz gibi devam edecektir oradan sonra.
İda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İda ()İlk önce 29.89 sonrası 30.5 devamında da keşkeler olacağını düşünüyorum. Gümüş bu laf dinlemez)))
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Sağolasın kardeşim
İda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Grafikte son zamanlarda oluşan düşen fm hedefi ile alta kırılım yaptığı trend hattını yakından izleyeceğim inşallah vakit oldukça.
1BeğenmedimŞikayet
İda ()Teşekkürler